Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Maar de oplossing is nabij.

Frustraties die iedere vrouw herkent tijdens het koken

Ben je een eeuwige twijfelaar die niet kan niet kiezen wat zij of hij wilt eten? Heb je vaak hevige discussies met je lief over wat je die avond zal klaarmaken? Deze en nog meer frustraties heeft iedere vrouw/man tijdens het koken.

  1. Jij wil kip, hij wil pizza en je wil en zal niet settelen voor een pizza met kip. Nah! Jij en je lief zitten helaas niet vaak op dezelfde golflengte wat eten betreft.
  2. Je bent een veelvraat of beter: bourgondiër. Het liefst eet je van alles wat, maar de oven is niet groot genoeg voor jouw eetlust.
  3. Je bent een eeuwige twijfelaar. Lasagne of ovenpatatjes, een ovenschotel met gehakt of gegratineerde vis met groentjes? Aaaaah al die keuzes bezorgen je stress!
  4. Je kinderen hebben allemaal wel iets dat ze helemaal niet lusten. Je kondigt trots je warme bloemkool in bechamelsaus aan, en hopla: de jongste begint te wenen omdat ie geen bloemkool mag terwijl de oudste het uitroept van plezier. ’t Is nooit goed!
  5. Jij wilt lekker gezond eten, maar je huisgenoot heeft dagelijks zijn/haar driedubbele portie gesmolten kaas nodig en valt spontaan flauw van de honger bij het horen van een ‘light quiche’. Grrr!

Kiezen is verliezen


Voor al wie zich herkent in bovenstaande frustraties, er is wel degelijk een oplossing. Samsung bracht de Dual Cook oven op de markt. Er zitten twee verdiepingen in waardoor je tegelijkertijd twee lekkere maaltijden kan klaarmaken die een volledig andere gaartijd en temperatuur hebben. Bye bye keuzestress en hallo wapenstilstand met je geliefde. Als het op eten aankomt, is more more en is kiezen sowieso verliezen! Yum!

Voor meer informatie, check het Samsung Welcome Home Platform op deze site.

Ook onze stofzuigerfrigo en wasmachine verwensen we soms wel eens. Maar ook daar bestaat er een oplossing.

 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier