Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© NRJ

Als je vandaag de panter van NRJ vindt, mag je een live session van Milo Meskens bijwonen.

Nieuwe radiozender NRJ maakt je vanaf vandaag wakker met een massa hits

Om zes uur vanochtend is NRJ, de Vlaamse poot van de populaire internationale hitzender, van start gegaan. Kim Muylaert, die je kan kennen van Studio Brussel, hielp tijdens de eerste drie uur radiotijd haar luisteraars door de ochtendspits met een massa hits én de aankondiging van een eerste wedstrijd.

NRJ


NRJ – uitgesproken als het Franse ‘énergie’ – is een van oorsprong Frans radiostation dat er een punt van maakt ‘hit music only’ te spelen. Liefhebbers van commerciële muziek kunnen voor een flinke portie hits, aan elkaar gepraat door een bende jonge radiomakers, sinds deze ochtend terecht op de Vlaamse versie van NRJ. De elf stemmen die je hoort op de radio werden in juni gekozen tijdens een talentenjacht. Onder andere Toon Smet, ex-drummer van Bandits, Kim Muylaert, ex-StuBru, en Michaël Joossens, die de overstap maakte van MNM, zullen presenteren op NRJ. De zender richt zich op actieve jonge luisteraars in de doelgroep 14 tot 44 jaar.

Zoek de panter


Om de start van de zender te vieren, geeft NRJ gratis optredens weg deze week. Vandaag kan je bijvoorbeeld Milo Meskens aan het werk zien, maar dan moet je eerst de fameuze NRJ-panter vinden. Doorheen de dag worden tijdens de programma’s tips gegeven over zijn locatie, om 18u30 wordt de panter vrijgelaten. De luisteraars die hem kunnen vinden, worden naar de live session van Milo Meskens geleid. De eerste tip die zonet gegeven werd, luidde trouwens ‘de woonplaats van Meneer Spaghetti’. You’re welcome!

Je kan NRJ online of via de app beluisteren en op de verschillende stadsfrequenties. Een lijst van die frequenties vind je op de site van de zender.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '