Home LOL ZIEN: we gebruiken het peper- en zoutvaatje al heel ons leven verkeerd

ZIEN: we gebruiken het peper- en zoutvaatje al heel ons leven verkeerd

Watch and learn!

© Jason Briscoe via Unsplash

Gedaan met op restaurant te knoeien met het (verstopte) peper- en zoutvaatje. Je hoeft eigenlijk helemaal niet te schudden om het goedje eruit te krijgen. Wij tonen je een heel handig trucje om je eten voortaan op smaak te brengen.

Iedereen had het wel al eens voor. Je wil die soep, steak of pasta wat extra kruiden, maar er komt met moeite één korreltje zout of peper uit die verdomde vaatjes. Je begint dan maar als een gek te schudden met de potjes, met als gevolg dat de hele inhoud ervan in je bord belandt.

Toch bestaat er een handig trucje dat dit geknoei vanaf nu verleden tijd maakt. Een Twitteraar deelde het geheim, en we moeten eerlijk toegeven dat we compleet uit de lucht vielen. Je moet eigenlijk de onderkanten van de vaatjes tegen elkaar wrijven, en zo komt het goedje er spontaan en zonder enige moeite uit.

Gekruide hap

Eerst zien en dan geloven dachten we op de redactie van Flair, en we onderwierpen het trucje aan een test. Met succes! Schudden voor gebruik doen we in de toekomst enkel nog met die lekkere smoothie, want onze maaltijd kruiden gebeurt al wrijvend.

Kleine tip: wrijf in het begin heel zachtjes, want de inhoud stroomt er wel degelijk rijkelijk uit. Tenzij je natuurlijk van een wel heel gekruide hap houdt.

Lees ook: