Home LOL Papa maakt geniale cover van ‘Thunderstruck’ met de geluidjes van zijn baby

Papa maakt geniale cover van ‘Thunderstruck’ met de geluidjes van zijn baby

De gekende stemmen van AC/DC maken plaats voor vrolijk gekir, schelle schreeuwtjes en grappige lachjes.

thunderstruck
© YouTube @Matt MacMillan

Je kan een album maken met foto’s van je pasgeboren baby of je kan net zoals deze kersverse papa iets origineler te werk gaan. Hij filmde een jaar lang de geluidjes van zijn baby en maakte daarmee een geniale cover van de grootste hit van AC/DC.

Als we ‘Thunderstruck’ horen, dan denken we onmiddellijk aan loeiharde gitaren en schreeuwende, stoere rockers. Het is dan ook de meest bekende hit van de populaire band AC/DC. Zoals bijna elke klassieker werd ook dit liedje al menig maal in een nieuw jasje gestoken door talloze coverbands op trouwfeesten en andere vrolijke bijeenkomsten. De versie die momenteel de ronde doet op internet is ietwat anders en kan eigenlijk niet verder afstaan van het origineel nummer, en toch zijn we fan!

Geluid- en beeldmateriaal

Matt McMillan nam een jaar lang de schattige geluidjes die zijn baby Ryan maakte op. Hij kwam dan op het geweldige idee om met dat geluid- en beeldmateriaal iets heel origineels te doen. Hij maakte met het vrolijke gekir, de grappige lachjes en schelle schreeuwtjes een eigen versie van ‘Thunderstruck’. Het resultaat is tot onze grote verbazing niet alleen aandoenlijk, maar ook echt fantastisch goed! Kijk hieronder hoe Ryan ‘zingt’ en je dag kan sowieso niet meer stuk.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.