Home LOL HILARISCH: kersverse papa kopieert het gedrag van zijn baby in grappig filmpje

HILARISCH: kersverse papa kopieert het gedrag van zijn baby in grappig filmpje

Dit is ongetwijfeld het beste wat je vandaag zal zien!

© YouTube @hijosh

Komiek en YouTuber Josh uit Australië werd onlangs voor de allereerste keer papa. Zijn pasgeboren dochtertje gaf hem onmiddellijk de nodige inspiratie voor een nieuwe video. Zo kopieerde hij gewoon haar gedrag en het resultaat is eerlijk gezegd hi-la-risch!

Josh was vroeger een pastoor, maar hij gaf een volledige andere wending aan zijn leven. Hij ruilde het sobere bestaan als dienaar van God in voor een leven vol grappen en grollen als komiek en YouTuber. De man werd onlangs voor de allereerste keer papa en dat gaf hem inspiratie voor zijn nieuwste video.

Slabbetjes en haarbanden

Het concept van het filmpje is heel simpel: Josh kopieert gewoon het gedrag van zijn pasgeboren dochtertje. Hij gaat in dezelfde posities liggen, doet quasi dezelfde outfit aan – inclusief slabbetjes en haarbanden – en imiteert de vreemde, maar o zo schattige gezichtsuitdrukkingen van zijn kindje. Het resultaat is hilarisch!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Onze favoriete pose? Het verbaasde gezicht(je) op 0:15 seconden en het gelukzalige smoel(tje) op 0:27.

Lees ook: