Home LOL Groter dan gemiddeld? Dan herken je sowieso deze 13 struggles

Groter dan gemiddeld? Dan herken je sowieso deze 13 struggles

7. Kleine schoenmaten in overvloed, maar voor grote schoenmaten? Daarvoor moet je bij de mannen zijn!

Groot zijn, het lijkt voor je vriendinnen misschien tof, maar het is allesbehalve plezant om dagelijks de vraag te krijgen hoe ‘het weer daarboven’ is en of je model bent. Zoals beneden en neen! Groot zijn brengt, naast de belachelijke opmerkingen, heel wat probleempjes met zich mee.

1. Je staat al-tijd in de weg

Of het nu op een concert, festival of in de cinema is, je staat of zit echt altijd in de weg. Je moet je plaats met veel tegenzin ruilen met iemand die kleiner is om boze blikken en een hoop geschreeuw te voorkomen. Het leven is gewoon niet altijd eerlijk!

2. Op groepsfoto’s steek je er altijd met kop en schouders bovenuit

En het meest gênante is dan nog dat jouw hoofd er meestal zelfs niet (helemaal) opstaat. Daarom offer jij je maar al te graag op om voor cameravrouw te spelen.

3. Andere mensen reiken ongeveer tot aan je borsten. Soms is dat leuk, maar meestal is dat gewoon awkward

En slows met kleinere mannen: very awkward.

4. Kies je uiteindelijk toch voor hakken, dan voel je je de grote vriendelijke reus

Want: ‘welke grote vrouw draagt er nu in godsnaam nog hakken’? Yeah, right! Het is niet omdat we groot zijn dat we ons niet vrouwelijk meer mogen kleden, toch? Al zitten die Vans ook wel verdomd comfortabel!

5. In elke auto en in elk vliegtuig: onvoldoende beenruimte

Zelfs kleine mensen maken er een probleem van. Je moet je dan eens voorstellen hoe het voelt om met meterslange benen urenlang gekneld te zitten. Een beetje medelijden, graag!

6. Modetrends, wat zijn dat?

Een gigantische uitdaging! Hoe krijg je ook in godsnaam je grote voeten door die skinny jeans, ga je op zoek naar een mom fit die lang genoeg is of naar een rokje waarmee je collega’s voor de verandering je slip niet tussen je bilspleet zien zitten?

7. Kleine schoenmaten in overvloed, maar voor grote schoenmaten? Daarvoor moet je bij de mannen zijn

‘Deze schoenen gaan maar tot maatje 42, maar ze zitten wel heel ruim hoor.’ Thank you, next! 

8. Je wordt geassocieerd met de grootste basketbaltalenten

En dat terwijl je een onvoldoende kreeg voor de lessen basketbal in het middelbaar. Hetzelfde geldt trouwens ook voor volleybal, hoogspringen en korfbal? Bedankt, vooroordelen!

9. Je bent een wandelende ladder

In de winkel word je vaak aangesproken door klanten die niet aan die doos cornflakes of chocoladereep kunnen en hoewel je je goed hart maar al te graag laat zien, zou je voor een keer ook weleens incognito naar de winkel willen gaan.

10. Je lijkt dubbel zo onhandig te zijn als je vriendinnen

Je valt over letterlijk elke steen en botst met je lange armen overal tegen. Omdat je zo groot bent, is het een pak moeilijker om je onhandigheid te verbergen en moet je met gênante en lompe situaties leren leven.

11. Je wordt veel ouder geschat

Wat af en toe gelukkig ook zo z’n voordelen heeft, natuurlijk! Toch is het allesbehalve plezant om 30 jaar op je gezicht geplakt te krijgen als je nog maar net van de schoolbanken komt.

12. De bedden op hotel zijn altijd te kort

Maar dan ook echt al-tijd!

13. Je benen scheren duurt uren

Het mag dan misschien wel een luxeprobleem zijn, maar jij staat gemiddeld twee keer zo lang in de badkamer om je benen scheren als je vriendinnen. Je hebt dan ook nog eens veel meer scheermesjes nodig om ze volledig glad te krijgen.

Lees ook: