Home FASHION & BEAUTY Fashion LOL: Olivia verzamelt de outfits die haar vriend haat op grappig Instagramaccount

LOL: Olivia verzamelt de outfits die haar vriend haat op grappig Instagramaccount

Op @clothesmyboyfriendhates vind je pomponsandaaltjes, zebraprintjurken, grote zonnebrillen en nog veel meer.

© alex holyoake via Unsplash

Heeft jouw partner ook soms commentaar op je nochtans uitstekende kledingkeuze? Olivia herkent het als geen ander en besloot de outfits die haar lief haat, te verzamelen op het hilarische Instagramaccount @clothesmyboyfriendhates.

Wat wij superhip vinden, hoort volgens onze partner soms thuis in de categorie ‘weg ermee’. Dad sneakers, lange jurken met bloemenprint of ieniemini zonnebrillen: hij snapt de trends niet en vindt het dan ook zonde dat die items in je kleerkast hangen. Toch verloochenen we onze innerlijke fashionista niet omwille van zijn gebrek aan smaak en dragen we trots onze favoriete kledingstukken. Zo ook Olivia, een twintiger uit Londen.

‘Ik hoop dat jullie wat mijn vriend haat, wél leuk vinden’

‘Mijn vriend haat veel van mijn aankopen, dus daarom voegde ik de hashtag #clothesmyboyfriendhates toe aan mijn foto’s’, vertelt Olivia. ‘Mijn vrienden vonden dat zo grappig dat ik besloot om ze te verzamelen op een Instagramaccount.’ Met succes, want haar pagina heeft al bijna 50.000 volgers. ‘Ik hoop dat jullie de stukken die mijn vriend haat, wél leuk vinden’, besluit ze.

Op het account vind je allerlei toffe #ootd’s: zebraprintjurken, oversized zonnebrillen, jumpsuits, kleurrijke jurken… Kortom: allerlei mooie stukken die je ook in onze kleerkast terug kan vinden. Olivia schrijft ook waar haar partner zich precies aan stoort bij een bepaald item, en dat doet ze met een humoristische noot. Wij zijn alleszins fan van haar én van haar stijl.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.