Home celebs Sean Dhondt zingt voor je terwijl je vanavond vanuit je kot naar...

Sean Dhondt zingt voor je terwijl je vanavond vanuit je kot naar de zonsondergang in Oostende kijkt

Ik heb de zon zien zakken in de zee.🌞

Sean Dhondt
© VTM

Een daguitstapje naar de zee zit er voorlopig nog niet in, maar VTM brengt dat vakantiegevoel vanavond wel tot in je kot. Je kan namelijk vanuit je luie zetel kijken naar een prachtige zonsondergang vanop het strand van Oostende terwijl je geniet van een optreden van Sean Dhondt en zijn band.

Met het prachtige lenteweer van de afgelopen weken zou onze Belgische kust normaal volstromen met dagjestoeristen. Met een ijsje in de hand over de dijk flaneren, pootje baden in de Noordzee, uitrusten op het strand of genieten van de zon op een terrasje. Helaas strooit het coronavirus roet in het eten en kunnen we een bezoekje aan het zeetje voorlopig op onze buik schrijven. Maar gelukkig brengt VTM dat zalige vakantiegevoel vanavond toch een beetje tot in ons kot.

Ambiance

De zender zendt vanavond, donderdag 30 april, in samenwerking met Proximus namelijk de prachtige zonsondergang vanop het strand van Oostende uit. Om dit alles nog een tikkeltje specialer te maken, kan je ondertussen ook genieten van een optreden van Sean Dhondt en zijn band. Dat die laatste garant staat voor ambiance bewees hij de afgelopen weken in ‘Liefde voor Muziek’ waar ie elke maandagavond het beste van zichzelf geeft.

Sean is zelf ook gek op onze Belgische kust. ‘Ik ging als klein manneke, samen met mijn zus, heel vaak met mijn grootouders naar hun appartementje in Oostduinkerke’, aldus de zanger. ‘Ik heb hier superveel herinneringen aan: schatten begraven in de duinen, Urbanusstrips gaan kopen in het winkeltje op de dijk, gaan varen met de catamaran van mijn vader en van een warme suikerwafel en chocomelk genieten.’

Wil je de zon zien zakken in de zee? Kijk dan vanavond, donderdagavond 30 april, om 20u45 naar VTM. Je kan het concert ook volgen op de Instagram- en Facebookpagina van VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.