https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle WEEKENDTIP: gooi de beentjes los in Square, de eerste virtuele club in...

WEEKENDTIP: gooi de beentjes los in Square, de eerste virtuele club in België

Maak er in je kot een echt feestje van!

square
© matty adame via unsplash

Heb je nog eens zin om een avondje te feesten als de beesten? Dat kan nu zaterdag 2 mei in Square, de allereerste virtuele club in België. Twee topdj’s brengen de beats recht tot in je woonkamer.

De weersvoorspellingen zijn gelukkig veranderd en de regen maakt dit weekend opnieuw plaats voor een zalig zonnetje! Onze agenda blijft in deze quarantainetijden helemaal leeg, want alle plannen worden noodgedwongen geschrapt. Gelukkig zijn er nog dingen om naar uit te kijken! Heb je nog eens zin in een avondje feesten als de beesten? Dat kan komende zaterdag 2 mei in de allereerste virtuele club in België.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Via Zoom

Dj Attari en dj Salas brengen van 20u tot middernacht de beste beats via Zoom recht tot in je woonkamer. Trek je mooiste outfit aan, zet de drankjes koud en dance like nobody’s watching op de virtuele dansvloer! Het initiatief komt van twee jonge ondernemers Nathan en Armand die de evenementensector, die momenteel door de coronacrisis zware klappen krijgt, op deze manier opnieuw een boost willen geven. ‘De deelnemers kunnen elkaar zien en met elkaar communiceren via chat terwijl ze genieten van de muziek’, aldus Armand.

Wie zin heeft in een feestje kan een ticket kopen via Eventbrite. Het kost je slechts 5 euro of 15 euro voor vier personen. Op zaterdag surf je naar de Instagram- of Facebookpagina van Square en noteer je de Zoom meeting ID waarmee je kan inloggen op de Zoom room. Stuur je ticket tot slot in een privébericht via Instagram naar Square en dan word je uitgenodigd in de virtuele club. Met het geld dat Nathan en Armand inzamelen hopen ze hun eigen webapp te bouwen zodat ze in de toekomst meer zulke virtuele evenementen kunnen organiseren.

Lees ook: