Home Lifestyle MUST DO: Airbnb laat je vanuit je kot andere culturen opsnuiven

MUST DO: Airbnb laat je vanuit je kot andere culturen opsnuiven

Bezoek adoptiegeitjes in New York, maak taco's met een chef in Mexico of leer de tango dansen met een Argentijnse instructeur.

online experiences airbnb
© max stromfeld & christiann koepke en omar lopez via unsplash

Valt je reis door de coronacrisis helaas in het water? Geen zorgen! Airbnb organiseert Online Experiences waarbij je in verschillende landen de allerleukste activiteiten kan beleven en dat allemaal vanuit je luie zetel.

We hebben nog geen idee hoe de zomer van 2020 er zal uitzien, maar één ding is zeker: het is een goed idee om misschien nog even te wachten met het boeken van een reisje naar het buitenland. Steekt die wanderlust toch enorm de kop op en is de drang om andere culturen op te snuiven enorm groot? Wel, dankzij Airbnb kan dat nu zonder dat je daarvoor zelfs één voet buiten moet zetten.

Dertig verschillende landen

Airbnb organiseert namelijk Online Experiences waarbij je meer dan vijftig toffe activiteiten kan beleven met hosts uit zo’n dertig verschillende landen. Zo kan je een bezoekje brengen aan adoptiegeitjes in New York, overheerlijke taco’s bereiden samen met een Mexicaanse chef, een beauty workshop volgen in Italië, tot rust komen tijdens een yogasessie met een professionele snowboardster uit Nieuw-Zeeland, een lachcursus volgen met een Portugese lachebek, de anime-cultuur leren kennen met een Japanner, koken met een Marokkaans gezin, tango leren dansen met een Argentijnse danser en nog veel meer.

Alle mogelijke activiteiten kan je terugvinden op de website van Airbnb. De meesten zijn betalend en de prijzen variëren van twee euro per uur tot vijfenveertig euro of meer per uur. Je vliegtuigtickets hoef je deze keer gelukkig niet te betalen.

Lees ook: