Home Lifestyle Singles, opgepast: de datingtrend zombieing steekt weer de kop op

Singles, opgepast: de datingtrend zombieing steekt weer de kop op

'The Walking Dead' in je liefdesleven...

© edwin andrade via unsplash

Alsof daten nog niet moeilijk genoeg is anno 2019, moeten de vrijgezellen onder ons ook nog eens hun ogen goed openhouden voor verschrikkelijke datingtrends zoals zombieing. Dat laatste fenomeen komt de laatste tijd weer steeds meer voor.

We houden van trends, zo kochten we al ons tweede paar cowboylaarsjes en willen we begraven worden in ons nieuwe slangenprintjurkje. Helaas krijgen de vrijgezellen onder ons ook af te rekenen met minder leuke trends, namelijk datingtrends. De ene nog erger dan de andere, alsof daten nog niet moeilijk genoeg is!

Ghosting met een twist

Eentje die eigenlijk al járen de ronde doet, maar waar je de laatste tijd weer steeds meer over hoort, is zombieing. Het klinkt verschrikkelijk, en dat is het ook! Niemand houdt van zombies. Oké, wel op televisie of in een spelletje, maar we willen ‘The Walking Dead’ vooral niet tegenkomen in ons liefdesleven.

Zombieing is wanneer je een toffe date hebt met iemand, maar daarna verdwijnt die persoon en laat ie niks meer van zich horen. Tot je plots na een aantal weken of maanden radiostilte weer een berichtje krijgt van hem of haar. Het lijkt dus alsof je date uit de dood is opgestaan, vandaar de gezellige naam van deze alles behalve gezellige datingtrend. Het is eigenlijk ghosting met een twist.

Geen enkel geldig excuus

De grote vraag is wat je nu moet doen met deze zombies? Ons advies: laat ze terug in hun graf stappen, en hou je bezig met de ‘levenden’ die wél respect hebben voor jou. Een sms’je sturen duurt letterlijk 10 seconden, zelfs 5 seconden afhankelijk van hoe vingervlug je bent, dus er is eigenlijk geen enkel geldig excuus om een aantal weken van de aardbol te verdwijnen en niks van zich te laten horen om dan plots je leven weer helemaal op z’n kop te zetten. Een geest én een zombie? Thank u, next!

Meer datingtrends waar je voor moet oppassen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.