Home Lifestyle Gert Verhulst en James Cooke maken startdatum van nieuw seizoen ‘Gert Late...

Gert Verhulst en James Cooke maken startdatum van nieuw seizoen ‘Gert Late Night’ bekend met grappig filmpje

Een nieuwe gast zal centraal staan: Jannie.

gert late night
© VIER

Ons favoriete duo is binnenkort opnieuw te zien op televisie! Gert Verhulst en James Cooke kondigden met een grappig FaceTime-filmpje namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ aan.

In deze coronatijden hebben we meer tijd om te sporten, maar zoeken we ook meer dan ooit vertier op het kleine schermpje. We zijn dan ook superenthousiast dat Gert Verhulst en James Cooke zopas de startdatum van het gloednieuwe seizoen van ‘Gert Late Night’ bekendmaakten. Het olijke duo deed dit natuurlijk op hun gekende manier: met een grappig filmpje.

The best of both worlds

We zien hoe Gert en James elkaar facetimen, want net zoals de rest van Vlaanderen moeten ook zij in hun kot blijven. Op maandag 6 april komt de talkshow terug op VIER. ‘Maar hoe, dat weten we nog niet precies, want de situatie verandert iedere dag’, vertelt James. ‘We moeten onze sociale contacten minstens met de helft verminderen’, vult Gert aan. ‘En voor mij wil dat concreet zeggen dat ik moet kiezen tussen James op de boot of Annie op de boot.’

Een moeilijk keuze, maar Gert zijn besluit staat vast. ‘Ik heb gekozen voor Jannie‘, aldus Gert. Niet alleen jij valt volledig uit de lucht, ook James weet niet over wie Gert het heeft. ‘Dat is het beste van James en het beste van Annie’, legt Gert uit. ‘Dat wil zeggen dat jij James elke avond met mij mee de show doet en dat je overdag je keukenshort aantrekt.’ Dat is natuurlijk niet naar de zin van James. ‘Ik kan nog geen ei bakken’, protesteert hij. Benieuwd hoe dit zal aflopen? Je ziet het volgende week op VIER!

Lees ook: