Home celebs Speel ‘De Slimste Mens van de Woonkamer’ met Erik Van Looy

Speel ‘De Slimste Mens van de Woonkamer’ met Erik Van Looy

Weet jij nog niet wat te doen vanavond?

Erik van looy
© VIER

Weet je nog niet wat te doen vanavond? Neem het tegen je huisgenoot of huisgenoten op in ‘De Slimste Mens van de Woonkamer’. In deze korte versie van de bekende televisiequiz stelt presentator Erik Van Looy je vijf vragen vanuit zijn kot.

Na zo’n twee weken in je kot blijven, is het soms een beetje zoeken naar wat extra verstrooiing. Je bent Netflix een beetje beu gezien, je bent al gaan lopen, je stulpje zag er nog nooit zo proper uit én je hebt granola gemaakt voor de komende drie weken. Gelukkig heeft Erik Van Looy nog een toffe activiteit voor jou en je huisgenoten: ‘De Slimste Mens van het Huis’.

Meerkeuzevragen

Het is een miniquiz waarin de presentator jou en je lief, beste vriendin, ouders of broer en zus een aantal toffe meerkeuzevragen voorschotelt vanuit zijn kot. We horen hem zelfs een stukje zingen! De bedoeling is dat je de correcte antwoorden neerpent. Op het einde kan je samen met Erik je papiertje verbeteren. Wie de meeste vragen juist beantwoordde, mag zich voor een avond/dag de slimste mens van het huis of de woonkamer noemen. De beloning? Misschien moet jij dan vanavond een keertje niet afwassen of koken, of krijg je een heerlijke massage van de verliezer.

Wie bang is om een beetje af te gaan, geen zorgen! De vragen zijn echt niet moeilijk als je de laatste weken een beetje de actualiteit volgde. Succes! Heeft er toch iemand echt geen zin om mee te spelen, dan kan die persoon misschien de plaats innemen van Jeroom of James Cooke, en zich dus nuttig maken als jurylid.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.