Home Lifestyle WAT GOED: het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaat volgende maand al...

WAT GOED: het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaat volgende maand al van start

chateau meiland
© VIJF

In december had de familie Meiland een kerstcadeautje voor ons. Toen maakten ze bekend dat er toch een derde seizoen van ‘Chateau Meiland’ zou komen. En ook tijdens deze donkere dagen komt onze favoriete familie met een lichtpuntje. Het nieuwe seizoen gaat namelijk volgende maand al van start!

Vorig jaar liet Martien Meiland al weten dat het derde seizoen in het teken van Chateau Marillaux zou staan. Ze waren namelijk van plan om het armzalige bijgebouw helemaal op te knappen. ‘Er zit inmiddels wel al een nieuw dak op, maar de hele binnenkant en alle muren zijn gesloopt, dus dat hele huis moeten we gaan verbouwen’, liet hij weten. ‘We gaan in januari weer met volle moed met de hamer en de koevoet aan de slag’, aldus Martien in een eerder interview.

Met z’n allen op vakantie

Wat staat er in het nieuwe seizoen nu allemaal op de planning? De familie Meiland is kapot na twee seizoenen lang verbouwen, werken, afzien en – uiteraard – ook wijnen. Dus het was hoog tijd voor een welverdiende vakantie en daarom zakken Martien, Erica, Maxime, Claire en huishoudhulp Nadège af naar een luxeresort in Tenerife. Zo zijn de rollen eens een keertje omgedraaid en kunnen ze zelf heerlijk in de watten gelegd worden.

Al moet er na de vakantie natuurlijk weer hard gewerkt worden. Nu het winterseizoen op zijn einde loopt, dringen heel wat nieuwe karweitjes zich aan. Daarnaast moeten er ook voorbereidingen getroffen worden voor het naderende hoogseizoen. Hectische toestanden en hilariteit gegarandeerd!

Het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaat op dinsdag 7 april van start.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.