Home Lifestyle DAN TOCH: ‘Chateau Meiland’ krijgt een derde seizoen

DAN TOCH: ‘Chateau Meiland’ krijgt een derde seizoen

© SBS6

De Kerstman legde gisteren een wel heel fijn cadeautje onder onze kerstboom, want er komt een derde seizoen van ‘Chateau Meiland’. Vorige week beweerde kasteelheer Martien nog dat hij het slachtoffer werd van fake news en nog niet met zekerheid kon zeggen of er een nieuw seizoen van onze favoriete serie op de planning stond.

Een fanpagina van Martien liet de gemoederen hoog oplaaien nadat ze deelde dat er een derde seizoen zat aan te komen. Wij waren natuurlijk meteen in de zevende hemel, maar niet veel later bleek dat dat nieuws nog niet bevestigd was. Martien werd het slachtoffer van fake news en wij gingen aan de wijn om ons verdriet te verdrinken.

Armzalig bijgebouw

Tot nu. Martien belde eerder deze week namelijk naar Wietze de Jager, de presentator van het Nederlandse radioprogramma ‘De 538 Ochtenshow’. Dat deed hij omdat hij ‘héél goed’ nieuws wilde delen met al zijn fans. ‘Wij hebben ontzettend hard gewerkt op het chateau’, vertelde Martien tijdens het interview. ‘De serie is gestart en wordt zo goed bekeken! En onder het motto “we moeten door” wil ik verklappen dat Erica, Maxime en ik besloten hebben om volgend jaar niet op onze kont te gaan zitten. Ik mag jullie als eerste de primeur geven: er komt een nieuw seizoen.’

View this post on Instagram

Fijne kerst allemaal!?❤️

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat goed! Nu we ook de kerstspecial bekeken hebben, kijken we al enorm uit naar dat derde seizoen. Martien liet trouwens nog weten dat het nieuwe seizoen ook nu in het teken van Chateau Marillaux zal staan. Ze willen het armzalige bijgebouw namelijk helemaal opknappen. ‘Er zit inmiddels wel al een nieuw dak op, maar de hele binnenkant en alle muren zijn gesloopt, dus dat hele huis moeten we gaan verbouwen’, liet hij weten. ‘We gaan in januari weer met volle moed met de hamer en de koevoet aan de slag.’

Wanneer we het nieuwe seizoen voorgeschoteld krijgen, kon hij nog niet vertellen. ‘Ach kind, dat weet ik helemaal nog niet. Daar houd ik me helemaal niet mee bezig’, zei hij op z’n Martiens. Wat zijn alvast hartstikke benieuwd!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.