Home Lifestyle VERRASSING: deze oude bekende duikt straks weer op in ‘Familie’

VERRASSING: deze oude bekende duikt straks weer op in ‘Familie’

De actrice zou vanaf volgend jaar opnieuw te zien zijn in de serie.

familie
© VTM

‘Familie’-kijkers krijgen de komende weken te maken met heel wat verandering. Er maken namelijk heel wat nieuwe acteurs hun intrede in de serie. Denk maar aan Ann Van den Broeck, Karen Damen en Jeroen Van Dyck. Maar we krijgen niet alleen nieuwelingen te zien, want binnenkort keert er ook een oude bekende terug naar de set. Zo kruipt Hilde De Baerdemaeker opnieuw in de huid van Liesbeth. Wij zijn alvast heel benieuwd hoe Benny en Robyn hierop zullen reageren…

Er waait een frisse wind in ‘Familie’. De kijkers krijgen in de komende periode heel wat nieuwe gezichten te zien. Ann Van den Broeck speelt nu al mee in de serie en binnenkort maken ook Karen Damen en Jeroen Van Dyck hun opwachting. Toch is er in de VTM-serie niet alleen plaats voor nieuwe personages. Af en toe keert er een oude bekende terug naar de set en dat is ook nu het geval. Hilde De Baerdemaeker kruipt namelijk opnieuw in de rol van Liesbeth.

She’s back

Hilde De Baerdemaeker speelde van 2012 tot en met 2016 mee in de serie. Zo’n drie jaar geleden besloot ze om uit ‘Familie’ te stappen, maar nu is haar personage terug van weggeweest. Haar personage Liesbeth heeft nu iets heftigs meegemaakt en zoekt troost bij haar vader Patrick. Alleen woont haar ex-man Benny nog steeds bij zijn voormalige schoonvader én is ook zijn nieuwe vriendin Robyn bij hem ingetrokken. We mogen er dus zeker van zijn dat de terugkeer van Liesbeth allesbehalve saai zal zijn.

Ondertussen is Hilde al een maand bezig met opnemen, maar wanneer precies ze haar intrede maakt, is voorlopig nog niet duidelijk. Vermoedelijk zal ze vanaf 2020 weer in de serie te zien zijn.

Lees ook: