Home Lifestyle HALLO, ALLEMAAL: ‘De Luizenmoeder’ is terug met een tweede seizoen

HALLO, ALLEMAAL: ‘De Luizenmoeder’ is terug met een tweede seizoen

Je kan de eerste aflevering volgende week al in preview bekijken op VTM GO.

De Luizenmoeder
© VTM

Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent! Wie is er klaar voor een tweede seizoen van ‘De Luizenmoeder’? VTM zendt op woensdag 8 januari de eerste aflevering uit. Wie echt niet kan wachten, bekijkt ze volgende week gewoon al op VTM GO.

Het eerste seizoen van ‘De Luizenmoeder’ werd erg goed bekeken, dus is het niet meer dan logisch dat Hannah (Lynn Van Royen), directeur Erik (Tom Audenaert), juf Els (Els Dottermans) en de rest van De Akker terugkeren voor een tweede reeks afleveringen. Vanaf woensdag 8 januari start in ‘De Luizenmoeder 2’ een nieuw schooljaar met net zoveel vreemde regeltjes en gedragscodes, bemoeizieke ouders én onnozele liedjes als in het eerste seizoen.

Oude en nieuwe gezichten

Alle personages uit het eerste seizoen keren terug, en er is ook plaats voor nieuwe gezichten. Amir (Issam Dakka) en Esma (Serine Ayari) zijn een traditioneel Marokkaans koppel en praktiserend moslim. Wanneer zij hun zoon Ahmed naar De Akker sturen, zorgt dat voor veel beroering.

© VTM

Hannah is nu klassenmoeder, iets waar Nancy, de werkloze hulpmoeder, allesbehalve blij om is. Ook de ouders van de leerlingen in het tweede leerjaar zijn iets minder vrolijk, aangezien juf Els samen met hun kinderen opgeschoven is naar het tweede jaar. En jawel: ze heeft een nieuw lied uitgevonden om de ouders de klas uit te jagen.

Op woensdag 8 januari om 20u35 zie je de eerste aflevering, ‘Safety First’, op VTM, maar ze wordt al een dikke week vroeger op VTM GO geplaatst. Vanaf nieuwjaarsdag, 6u ‘s ochtends, kan je ze daar in preview bekijken. De andere negen afleveringen zullen pas op VTM GO verschijnen van zodra ze op televisie uitgezonden zijn. Dat gebeurt elke woensdag om 20u35.

Meer programma’s om naar uit te kijken: