Home Lifestyle UPDATE: Martien bevestigt dan toch geen derde seizoen van ‘Chateau Meiland’

UPDATE: Martien bevestigt dan toch geen derde seizoen van ‘Chateau Meiland’

‘Blijkbaar zijn er Facebookpagina’s die onder mijn naam nepnieuws verspreiden.’

© sbs6

Onze woensdag kon vanmorgen niet meer stuk, want we lazen het heugelijke nieuws op Facebook dat ‘Chateau Meiland’ een derde seizoen zou krijgen. De post die liet uitschijnen dat Martien zelf dit bevestigde, was afkomstig van de fanpagina van Martien Meiland. Niet goed, dus!

Het is koffiedik kijken of er nog een seizoen van ‘Chateau Meiland’ zit aan te komen. Het leek er deze ochtend nochtans op dat Martien dan toch met het verlossende nieuws kwam. ‘Seizoen drie komt er gewoon ?’, stond er te lezen op de Facebookpagina van de vrolijke kasteelheer. Die pagina blijkt niet van Martien te zijn en verspreidde jammer genoeg fake news. Het derde seizoen staat nog niet vast. Binnenkort kunnen we gelukkig wel nog naar de hilarische kerstspecial kijken.

Blijkbaar zijn er Facebookpagina’s die onder mijn naam nepnieuws verspreiden. Ik word hier heel verdrietig van’, schreef Martien op Instagram. En ook wij worden daar heel droevig van, want we hopen stiekem toch nog steeds op een derde seizoen van onze favoriete serie. We waren deze ochtend zó enthousiast over het nieuws en wilden het meteen met alle ‘Chateau Meiland’-fans delen, maar werden dus misleid. De post werd intussen gelukkig wel verwijderd.

Er is nog hoop

Ook SBS6 heeft nog steeds niet bevestigd of we na de kerstspecial de avonturen van de Meilandjes nog te zien zullen krijgen. De zender liet wel al weten dat er een tweede seizoen van Martiens andere programma ‘Cash or Trash’ opgenomen zal worden. ‘Dat vond ik heel leuk om te doen. In het nieuwe seizoen krijg ik nog meer vrijheid’, liet Martien weten.

En daarom is Martien er wel – net zoals wij – van overtuigd dat er ook een derde seizoen van ‘Chateau Meiland’ zit aan te komen. ‘Ik denk dat dat wel komt’, vertelde hij in een interview. ‘Dat moet toch wel? We doen gewoon ons ding, maar het is leuk om succes te hebben. We genieten er ook van. Al die fans vind ik enig. Maar als het gedaan is, is het gedaan. Dan is dat prima. Ook dan gaat het leven gewoon door.’ Hoe dan ook: wij gaan vanavond wijnen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.