Home Lifestyle ENIG: de Meilandjes maken het gezellig in de intro voor ‘Kerst op...

ENIG: de Meilandjes maken het gezellig in de intro voor ‘Kerst op Chateau Meiland’

We krijgen de kerstafleveringen binnenkort te zien op VIJF!

Meiland
© SBS 6

De familie Meiland viert Kerstmis op het kasteel en wij mogen er allemaal bij zijn. Vanaf komende maandag al krijgen onze noorderburen ‘Kerst op Chateau Meiland’ te zien, wij moeten nog iets langer wachten.

Martien, Maxime, Erica en Claire leggen maar liefst vier extra afleveringen voor ons allen onder de kerstboom. Nu het tweede seizoen van ‘Chateau Meiland’ ook bij ons al enkele weken afgelopen is, zijn die zeer welkom.

In ‘Kerst op Chateau Meiland’ krijgen we meer te zien van wat we gewoon zijn van de familie, alleen is alles in een gezellig kerstsfeertje gedompeld. Dat is ook exact wat er met de intro van het programma gebeurd is. In de nieuwe, kerstige versie zien we Martien die in zijn nopjes is terwijl hij de kerstboom versiert, Erica en Maxime die hout hakken en Claire die rondholt in een erreug schattig kerstpakje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Martien voegt er op Instagram nog aan toe dat ‘Kerst op Chateau Meiland’ vanaf komende maandag, 16 december, te zien is op SBS 6. Bij ons zendt VIJF de kerstafleveringen van ‘Chateau Meiland’ in twee delen uit. Het eerste deel krijg je op kerstdag om 20u35 te zien . Wat een enig cadeautje!

Lees ook: