Home Lifestyle ZIEN: Joseph blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver nadat Heidi Klum hem in...

ZIEN: Joseph blaast ‘America’s Got Talent’-jury omver nadat Heidi Klum hem in verlegenheid bracht

De 20-jarige bekende dat hij nog nooit gekust heeft.

© Youtube

Alsof een auditie voor ‘America’s Got Talent’ nog niet stressy genoeg is, kreeg de 20-jarige Joseph O’Brien ook nog een wel heel persoonlijke vraag van jurylid Heidi Klum. Zij polste namelijk achter de liefdesstatus van de deelnemer waarop die wat verlegen toegaf dat hij nog nooit een vriendin had gehad. Een bekentenis die de jury met verstomming sloeg, maar dat was niet het enige…

De 20-jarige Joseph O’Brien zakte helemaal op zijn eentje vanuit Colombia af naar het ‘America’s Got Talent’-podium. Zodra Joseph dat vertelde, vuurde de nieuwsgierige Heidi Klum dan ook meteen de vraag op hem af of hij geen vrouw of vriendin had. Zijn reactie? Té cute voor woorden. Een beetje gegeneerd bekent de verlegen Joseph namelijk voor het grote publiek dat hij nog nooit een relatie heeft gehad. Én zelfs nog nooit een meisje heeft gekust. ‘Hoe kan het dat je nog nooit iemand gekust hebt? Je ziet er toch goed uit?’, vraagt Heidi vol verbazing. Terwijl ook de andere juryleden en het publiek verrast reageren over de liefdesstatus van de jongen, geeft hij er een aandoenlijke verklaring voor: ‘Ik denk dat de juiste kans zich gewoon nog nooit heeft voorgedaan’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Maar dan neemt de jongeman plaats achter zijn keyboard… De hele zaal valt in zwijm zodra ze de eerste lijnen van Lionel Richies Hello horen. Terecht, want O’Brian brengt een bloedmooie, emotionele versie van de hit. ‘Later wil ik zo’n lieve woorden ook tegen iemand kunnen zeggen’, vertelt hij de jury achteraf. Na zijn performance kreeg Joseph te horen dat hij naar de volgende ronde mocht, omdat hij volgens de jury heel wat potentieel had. Na deze auditie vermoeden wij dat die eerste kus dan ook niet lang zal uitblijven. Zeg nu zelf, wie wil er geen privéconcertje van deze getalenteerde romanticus?

Lees ook: