Home Lifestyle West-Vlaming boekt succes met indrukwekkende messentruc in ‘America’s Got Talent’

West-Vlaming boekt succes met indrukwekkende messentruc in ‘America’s Got Talent’

Kijk vooral zelf even!

Aaron Crow in America's Got Talent
© America's Got Talent

Niemand kent hem in België, maar in de Verenigde Staten scheert de West-Vlaamse Aaron Crow hoge toppen. Zijn spectaculaire messentruc mocht namelijk op veel applaus rekenen in de talentenshow ‘America’s Got Talent’.

Dinsdagavond plaatselijke tijd was het aan de Vlaamse Aaron Crow om zijn talent boven te halen in ‘America’s Got Talent‘. Dat heel Amerika op het puntje van zijn stoel zat, mocht al blijken uit de cijfers van de teaser die de zender eerder al online plaatste. Het korte fragment werd op voorhand al meer dan 700.000 keer bekeken. Ook de jury was laaiend enthousiast. Heidi Klum sprak van een ‘ongelooflijke act’ en Mel B noemde hem ‘mysterieus en heet’. En dus ging de Vlaming met vier keer ‘yes’ unaniem door naar de volgende ronde.

Vijf jaar geleden schopte de illusionist het in ‘Britain’s Got Talent‘ tot de halve finales. Benieuwd hoe Crow het er in de Verenigde Staten vanaf zal brengen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: