Home celebs Koen Wauters over verhuisplannen: ‘Ons nieuwe huis is perfect om samen oud...

Koen Wauters over verhuisplannen: ‘Ons nieuwe huis is perfect om samen oud te worden’

'Het was nu of nooit.'

Mechelen is een BV armer want Koen Wauters (50) verhuist deze zomer met zijn gezin naar de groene rand van Gent, waar zijn vrouw Valerie (38) vandaan komt.

Na vijftien jaar ruilen Koen Wauters en echtgenote Valerie De Booser hun prachtige woonst in Heffen, een deelgemeente van Mechelen, voor de Gentse rand. ‘Dit is een logische volgende stap’, laat het koppel aan HLN weten. ‘Nono (12) gaat in september naar het eerste middelbaar en Zita (13) wil een nieuwe studierichting volgen waarvoor ze sowieso van school moet veranderen. Het was dus nu of nooit.’ En dus verhuist het gezin terug naar de roots van Valerie. ‘Heel tof’, klinkt het. ‘Koen volgt mij nu eens. Maar ik heb destijds voor hem hetzelfde gedaan.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Picture perfect

‘Het plaatje klopt perfect’, vult Koen aan. ‘We kennen in Gent al veel mensen, onze beste vrienden wonen in de buurt. Het is ook een fantastische stad, die we met plezier samen zullen ontdekken.’ Het gezin Wauters verhuist nog deze zomervakantie. ‘Zo kunnen we met een gerust gemoed aan het nieuwe schooljaar beginnen. Maar we zouden wel dringend eens moeten beginnen inpakken‘, vertelt Valerie. Al te veel heimwee verwacht de familie niet. ‘We doen dit omdat we er helemaal klaar voor zijn. Ja, er hangen herinneringen vast aan dat huis. Maar die zal ik voor altijd koesteren in mijn hart.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.