https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: deze stuntende katten in ‘America’s Got Talent’ doen je mond openvallen...

ZIEN: deze stuntende katten in ‘America’s Got Talent’ doen je mond openvallen van verbazing

Daar kunnen veel honden nog wat van leren

YouTube

Svetlana en Marina deden met een heel speciale act mee aan ‘America’s Got Talent’. Ze laten hun katten de gekste stunt uitvoeren, tot grote verbazing van de jury en het publiek.

De Satvisky Cats bestaan uit mama Svetlana en dochter Marina uit Oekraïne. Hun specialiteit is het trainen van katten. ‘Het is hard werken’, aldus Marina. ‘We hebben tien katten en een hond. Ze hebben een aparte kamer in ons huis en eigenlijk beschouwen we ze als onze kindjes.’ Het duo besloot met hun huisdieren mee te doen aan de bekendste talentenjacht in Amerika ‘America’s Got Talent’.

Toen Marina uitlegde wat ze van plan waren op het podium, leken Simon Cowell en de rest van de jury niet echt overtuigd. ‘Ze doen wat ze willen, die katten’, zei Heidi Klum. Ook het publiek vond het één grote grap. Maar vanaf het moment dat de fluffy haarballetjes aan hun act begonnen, was het lachen hen rap vergaan. Ze stunten erop los: ze springen door een hoepel, gaan op hun achterste pootjes staan, lopen op een rad, doen haasje (katje) over bij elkaar, springen van een hoge paal op een kussen, lanceren zichzelf door een papieren hoepel en trekken zich met hun voorste pootjes voort aan twee bamboestokken.

‘Een gat in de markt’

De jury kijkt met open mond toe en het publiek geeft het duo een staande ovatie én een daverend applaus. Katten staan bekend als koppige beestjes die vooral veel willen slapen, eten en geaaid worden. Maar deze beestjes zijn toch apart. Ze zijn uitermate goed getraind en luisteren perfect. Daar kunnen veel honden nog iets van leren. ‘Dit is een gat in de markt’, zei hoofdjurylid en de strengste van de bende Simon Cowell. ‘Dit is een show waar ik mijn kinderen mee naartoe zou nemen, en dat zie je hier niet vaak.’

Hij besefte maar al te goed dat het helemaal niet evident was wat Svetlana en Marina neerzetten op het podium. ‘Honden willen niks anders dan hun baasje een plezier doen, maar bij katten is dat veel moeilijker.’ De kattentrainsters kregen vier overtuigde ja’s van de jury en zijn door naar de volgende ronde. Ze maken dus nog kans op de hoofdprijs van 1 miljoen dollar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: