Home Lifestyle Film ZIEN: enge trailer van ‘The Meg’ met een reusachtige haai én Jason...

ZIEN: enge trailer van ‘The Meg’ met een reusachtige haai én Jason Statham

Durf jij nog de zee in na het bekijken van deze beelden?

Warner Bros

Wie na het zien van ‘Jaws’ en ‘The Shallows’ nog diep in de zee durft, zal daar na deze film iets meer moeite mee hebben. ‘The Meg’ is de allernieuwste film met actieheld Jason Statham, en deze keer neemt hij het op tegen een prehistorische haai die meer dan 20 meter lang is.

Er zijn al tientallen films gemaakt over haaien, de ene al beter en realistischer dan de andere. Van die laatste categorie blijven de beelden weleens in ons hoofd hangen, en ze doen ons toch twee keer nadenken voor we op vakantie uit dat bootje springen te midden van de oceaan. ‘The Meg’ draagt ook niet echt bij tot zorgeloos pootjebaden tijdens je volgende zomervakantie.

Warner Bros

Megalodon

De film is gebaseerd op een boek dat het verhaal vertelt van een megalodon, een uitgestorven massieve haaiensoort, die plots weer opduikt. Het beest is twee miljoen jaar oud en meet meer dan twintig meter. Yikes! Jonas Tylor, gespeeld door hottie Jason Statham, is een diepzeeduiker die een paar wetenschappers moet redden die in het nauw gedreven zijn door dit afschuwelijke monster. Dat gebeurt natuurlijk niet zonder de nodige huiveringwekkende beelden van jammerlijke slachtoffers en spannende achtervolgingen. Brrr!

Ronddobberen

De film komt pas op het einde van de zomervakantie in de zalen, meer bepaald in augustus. Misschien beter zo, dan hebben we onze strandvakantie al achter de rug en konden we toch nog één zomer zonder zorgen ronddobberen op onze opblaasbare wijnfles, cabrio of Disneyfiguur. Wie toch durft, kan hieronder de trailer bekijken:

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.