Home Lifestyle WANT: deze opblaasbare Disneyfiguren uit ‘De Kleine Zeemeermin’ maken je vakantie onvergetelijk

WANT: deze opblaasbare Disneyfiguren uit ‘De Kleine Zeemeermin’ maken je vakantie onvergetelijk

Botje en Sebastiaan brengen je innerlijke Ariel naar boven.

Disney

Nu de lente eindelijk in het land is en de temperaturen stijgen, zitten we in onze gedachten al vrolijk rond te dobberen in het zwembad van een luxueus resort op een of ander tropisch eiland. Deze nieuwe opblaasbare Disneyfiguren zijn daar ideaal voor.

Iedereen was vorig jaar in de ban van opblaasbare zwanen of flamingo’s, en je zag de beesten werkelijk overal opduiken op Instagram. Disney speelt nu in op die trend, maar gaat ook een stapje verder. De entertainmentgigant ruilt het ordinaire gevogelte in voor opblaasbare figuren uit ‘De Kleine Zeemeermin’.

Dromen

Zeemeermin Ariels beste vrienden Botje de vis en Sebastiaan de krab kunnen je voortaan diep in de zee of het zwembad gezelschap houden. Je kan de opblaasbare figuren kopen in Disneys webshop. Botje kost 44,50 euro, voor Sebastiaan tel je 48,50 euro neer. Niet goedkoop, maar je moet er iets voor overhebben om je Disneydromen werkelijkheid te laten worden.

Bruinen

Wil je deze lente en zomer je innerlijke Ariel bovenhalen en je ingebeelde zeemeerminnenstaart lekker laten bruinen op de allerleukste opblaasbare matrassen ooit, ga dan zeker hier een kijkje nemen. De verzendkosten bedragen iets meer dan 6 euro. ‘Laat ons maar drijven met onze lijven, diep in de zeeeeeeee!’

Lees ook: