Home Lifestyle Film ZIEN: de trailer van ‘The First Purge’ is het engste wat je...

ZIEN: de trailer van ‘The First Purge’ is het engste wat je vandaag zal zien

Durf jij ’m te bekijken?

The Purge

Er komt deze zomer een vierde film van de ‘The Purge’-reeks in de zalen. Deze vervolgprent legt uit hoe het concept waarbij één nacht per jaar alle misdaden – inclusief moord – toegelaten zijn in Amerika, tot stand kwam. ‘The First Purge’ bevat net als de voorgaande films veel bloed, achtervolgingen, ontploffingen en schreeuwende mensen. Dat belooft…

In de vorige drie films ‘The Purge’ (2013), ‘The Purge: Anarchy’ (2014) en ‘The Purge: Eelection Year’ (2016) werden we bekend met het idee van purgen. Alle inwoners van Amerika mogen dan 12 uur lang alle denkbare criminele feiten plegen zonder daarvoor gestraft te worden. Die ene gruwelijke nacht per jaar moet ervoor zorgen dat mensen alle haat uit zich krijgen en daardoor de rest van het jaar doodbrave burgers zijn. Dat resulteert in indrukwekkend lage criminaliteitscijfers die onder 1 % liggen.

Bloederige taferelen

In de voorbije drie films werden we al om de oren geslagen met bloederige taferelen waarbij onschuldige mensen genadeloos en op de meest vreselijke manieren afgeslacht worden. De nieuwste film in het rijtje, ‘The First Purge’, is geen prequel, maar een sequel die teruggaat naar het ontstaan van dat bizarre fenomeen. De bedoeling was om het sociale experiment uit te voeren in een geïsoleerde gemeenschap. Dat loopt natuurlijk fout en het geweld verspreidt zich al snel over het hele land.

Trailer

Mensen ontdekken zelfs dat er gefoefeld wordt met het experiment en dat de president militairen vermomd als burgers de straat op stuurt om mensen te vermoorden, zodat het project zeker zou slagen. De film verschijnt begin juli in de zalen. Ideaal voor een druilerige zomeravond en hoogstwaarschijnlijk een slapeloze nacht daarna. Wie niet kan wachten tot de zomervakantie, kan hieronder kijken naar de spannende trailer.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.