Home Lifestyle ZIEN: een unieke blik achter de schermen van ‘Temptation Island’

ZIEN: een unieke blik achter de schermen van ‘Temptation Island’

Bloopers, de slappe lach en nog meer bloopers.

VIJF

Naast alle leugens, bedrog en verdriet is er natuurlijk ook heel wat afgelachen op ‘Temptation Island’. Dit filmpje verzamelde alle bloopers, zotte momenten en lachsalvo’s. Enjoy!

Het was opnieuw een enorm bewogen seizoen van ‘Temptation Island’. Slechts een van de vier koppels, Vanessa en Jeremy, doorstond met succes de ultieme relatietest en kwam zonder kleerscheuren terug uit het bloedhete Thailand. Voor de overige koppels is het definitief over en uit. Kevin en Megan, Tim en Deborah en Mezdi en Daniëlle konden de verleiding van de mooie vrijgezelle dames of heren niet weerstaan, wat het einde betekende van hun relatie.

Plezier

Er vloeiden heel wat traantjes na de kampvuren en de scheldwoorden vlogen rijkelijk in het rond. Toch werd er op ‘Temptation Island’ ook vooral veel gelachen en plezier gemaakt. Dit filmpje werpt een ongeziene blik op wat er allemaal gebeurde in de resorts en toont dat er niet enkel voor de camera, maar ook achter de schermen behoorlijk wat dingen misliepen. Een leuke afsluiter van een wel heel dramatisch seizoen, als je het ons vraagt.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.