Home celebs Fabrizio: ‘Daniëlle en ik wilden onze relatie voortzetten na “Temptation Island” maar...

Fabrizio: ‘Daniëlle en ik wilden onze relatie voortzetten na “Temptation Island” maar Mezdi stak er een stokje voor’

De kleurplaat besprak gisteren in 'Goedele On Top' uitvoerig zijn relatie met Daniëlle met nieuwe vriendin Pommeline aan z'n zij.

SBS Belgium

Hoewel ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio Tzinaridis (26) vandaag zielsgelukkig is met vriendin Pommeline Tillière (23), was er eerst een andere vrouw in het spel: Daniëlle Damhuis (20). De kleurplaat en de intussen ex van Mezdi Al Shekhly (20) konden het in Thailand bijzonder goed vinden met elkaar, maar eens de opnames van de realityreeks voorbij waren, was het ook over en uit tussen de twee. Mede dankzij Mezdi.

Zoals we gisteren al konden zien in de seizoensfinale van ‘Temptation Island’ was Mezdi niet opgezet met het feit dat Daniëlle na de opnames nog afspraakjes had met ‘haar’ verleider Fabrizio.

De Limburgse tattoo-artiest met Griekse roots wist op de schoot bij Goedele Liekens te vertellen dat hij graag verder wou met Daniëlle, maar dat haar ex daar een stokje voor stak. Zijn nieuwe vriendin Pommeline zat erbij en keek ernaar.

Zowel Mezdi als Daniëlle lijken intussen weer gelukkig in de liefde, al is het niet met elkaar.Nog meer ‘Temptation Island’: