Home Lifestyle ‘Temptation’ Kevin en Mezdi doen niet de minste moeite om relaties met...

‘Temptation’ Kevin en Mezdi doen niet de minste moeite om relaties met verleidsters te verbergen

En die boetes voor spoilers dan? 'We blijven de kandidaten aanmanen tot voorzichtigheid', klinkt het bij VIJF.

Dat de romance tussen Kevin en Chloë ook in België is blijven duren en Mezdi onverwachts iets begon met verleidster Yasmine, ontdekten we een tijdje geleden al. Niet dat we daarvoor veel speurwerk moesten doen. Af en toe een blik op Instagram was al voldoende. Tegenwoordig deelt het viertal zelfs zonder gêne koppelfoto’s en intieme momenten samen in de sofa, terwijl hun zwijgplicht nog loopt tot na de allerlaatste aflevering van ‘Temptation Island’ op 3 mei. Is er iemand nog bang voor de befaamde boete?

Spoilers op social media

Het moet gezegd worden: in dit seizoen van ‘Temptation Island’ zijn er te veel spoilers. Niet alleen omdat onze ongeduldige noorderburen de afleveringen veel te vroeg online gooien en spoilers daardoor razendsnel verspreid worden via Twitter en andere sociale media, maar ook door de kandidaten zelf. Megan was nog maar net in bed gedoken met Joshua toen we te weten kwamen dat hun romance geen lang leven beschoren zou zijn en dat Kevin haar die misstap niet zou vergeven. Zonder spoilende sociale media zouden we nu misschien nog in de waan zijn dat Mezdi en Daniëlle het een tweede – nu ja, derde of vierde – kans gaven, maar ook die vogel is allang gevlogen. Het enige koppel dat zich braaf aan de regels in verband met de geheimhouding houdt, zijn Vanessa en Jeremy. En laat het net die twee zijn die ons iets minder interesseren.

Je zou de schuld natuurlijk ook op de media kunnen schuiven voor het verspreiden van de spoilers. Maar feit is dat de ‘Temptation Island’-kandidaten het ons dit jaar gewoon veel te makkelijk maken. Alsof ze met opzet spoilers posten. Alsof ze niet willen dat het nog de moeite is om op donderdag naar VIJF te zappen. Wat begrijpelijk zou zijn, gezien het figuur dat ze daar slaan. Maar toch.

Kevin en Chloë

De laatste nieuwe spoiler is er eentje van Kevin. Alsof de dagelijkse posts met Chloë in zijn Instagram story nog niet voldoende bewijs zijn, deelde de Oostendenaar maandag een foto van hun tweeën in een Thais zwembad. Hij verklapt dus niet alleen dat hij samen is met Chloë, maar ook dat hij haar waarschijnlijk meeneemt op dreamdate, waar de foto vermoedelijk genomen is. De kandidaten hebben tijdens de opnames van ‘Temptation Island’ zelf geen telefoon, maar mogen af en toe die van de crew gebruiken voor een fotootje.

De keuze van Kevin voor de Leuvense verleidster verbaast natuurlijk niemand, maar het is wel een rechtstreekse spoiler van het programma. En daarop zou volgens het contract met het productiehuis een boete van 10.000 euro staan.

Moest dat contract gevolgd worden, zou ook verleidster Yasmine in haar spaarpot mogen tasten. Zij pronkt graag met haar nieuw vriendje Mezdi op Instagram. Over de foto’s van hun tweeën in clubs waarmee de Limburgse haar profiel overspoelt, zou je nog kunnen zeggen dat ze vriendschappelijk zijn. Maar zondagavond lag Yasmine samen met Mezdi in een bed (of sofa) in zijn hometown Heerenveen en postte ze daar in de late uurtjes over op haar story. De twee zijn duidelijk een stel en iedereen mag het weten. Terwijl het er in het programma nog altijd op lijkt dat Mezdi zal proberen zijn Daniëlle opnieuw voor zich te winnen. Nu ja, als die tatoeage tijdelijk is, tenminste.

1 / 3
Mezdi en Yasmine
Mezdi en Yasmine
Mezdi en Yasmine
Mezdi en Yasmine
Mezdi en Yasmine

Mezdi en Yasmine
Mezdi en Yasmine

Mezdi en Yasmine
Mezdi en Yasmine

Geen boetes?

Vreemd genoeg wordt de vermelde boete niet uitgedeeld. Of toch niet volgens verleider Tomas, die in een interview met Glamour het volgende zegt: ‘Er stond niets raars in (het contract, red.), alleen dat je je mond moet houden, anders krijg je een boete van 10.000 euro. Al duiken er nu ook steeds spoilers op en wordt die boete nooit gegeven. We hadden een goede band met de crew.’

Wanneer we bij VIJF vragen naar de vele spoilers en de mogelijke gevolgen, kunnen ze er niet veel over kwijt. ‘Het contract dat de kandidaten tekenden, is tussen hen en het productiehuis. Dus wij komen daar niet echt tussen. Maar we blijven de kandidaten aanmanen tot voorzichtigheid’, klinkt het bij de zender.

Meer ‘Temptation Island’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.