Home Lifestyle ZIEN: Brugse illusionist Aaron Crow gooit met messen in ‘America’s Got Talent’

ZIEN: Brugse illusionist Aaron Crow gooit met messen in ‘America’s Got Talent’

Hij raakte eerder al met zijn indrukwekkende act tot in de halve finale van 'Britain's Got Talent'.

Instagram @itsaaroncrow

Q2 schotelt ons vanaf zondag 2 september de meest spectaculaire acts ter wereld voor in ‘America’s Got Talent‘. Tussen al dat Amerikaans geweld op het podium staat ook een Belg: illusionist Aaron Crow.

Q2 zendt vanaf zondag 2 september het nieuwe seizoen uit van de populaire talentenjacht ‘America’s Got Talent’. We kennen de show natuurlijk al van de Belgische versie ‘Belgium’s Got Talent’ en de Britse variant ‘Britain’s Got Talent’ die ook al op de zender te zien waren. Maar onder het gekende motto ‘alles is groter in Amerika’ mogen we ons dus aan een heleboel waanzinnige acts verwachten.

Voormalig supermodel Tyra Banks presenteert het programma en in de jury zitten al even bekende koppen zoals de strenge Simon Cowell, Spice Girl Mel B, topmodel Heidi Klum en komiek Howie Mandel. Zij oordelen of het spektakel dat ze te zien krijgen op het podium voor hen de moeite waard is. Tussen al het Amerikaans geweld dat meedoet, zit er ook een Belg: de Brugse Aaron Crow. De 49-jarige man groeide op in ons Belgenlandje, meer bepaald in Doomkerke, maar hij trok later naar Amerika waar hij als illusionist een indrukwekkende carrière uitbouwde.

Messentruc

Aaron probeert de jury te overtuigen met een gevaarlijke messentruc. Het is niet zijn eerste talentenshow, want hij deed vijf jaar geleden ook al eens mee aan ‘Britain’s Got Talent’. Met succes, want hij raakte toen tot in de halve finale. Wil je zien hoe ver hij het deze keer schopt? Stem dan de komende zondagavonden zeker af op Q2.

Naast onze Aaron doet ook een Nederlandse een gooi naar de indrukwekkende prijzenpot van een miljoen dollar. Glennis Grace (39) is een Amsterdamse zangeres die iedereen kippenvel doet krijgen met haar nachtegalenstem. Benieuwd of Simon en co de haartjes op hun armen ook zien rechtkomen, al duimen we natuurlijk nog veel meer voor Aaron!

Lees ook: