Home Lifestyle ZIEN: Simon Cowell in tranen na auditie in ‘America’s Got Talent’

ZIEN: Simon Cowell in tranen na auditie in ‘America’s Got Talent’

'Je bent een heel speciaal persoon.'

Youtube

Simon Cowell staat bekend als het strenge jurylid in ‘America’s Got Talent’. Toch slaagde één kandidaat er dit seizoen in om de man te ontdooien en hem zelfs in tranen te doen uitbarsten.

Simon Cowell is geen lieverdje. Volgens sommigen is hij streng maar rechtvaardig, terwijl anderen hem gewoon een arrogante eikel vinden. Of je nu fan bent van de man of niet, het is een feit dat hij bakken ervaring én een uitstekend oog voor talent heeft. Die combinatie zorgde er in het verleden al voor dat hij van doodnormale mensen, zoals de jongens van One Direction, grote sterren maakte.

Emoties

Hij strooit niet zoals andere juryleden kwistig rond met complimentjes en hij heeft standaard een serieuze uitstraling. Het was dus voor de meeste kijkers een grote verrassing toen Simon na het optreden van Michael Ketterer moest vechten tegen de tranen. Simon vroeg presentatrice Tyra Banks om hem even over te slaan, maar het voormalige topmodel dwong hem zijn emoties de vrije loop te laten.

‘Ik ben zelf een vader en ik kan me niet inbeelden wat jij allemaal gedaan hebt’, zei Simon terwijl de tranen over zijn wangen rolden. ‘Je doet mee aan deze show en je kan dit – lees: het geld – echt gebruiken. Je bent een heel speciaal persoon.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Tijdens de audities drukte Simon voor Michael op de befaamde Golden Buzzer, waardoor hij direct door mocht naar de liveshows. Het is een keuze die hij zich duidelijk nog niet beklaagd heeft. Michael is een pediatrisch psychiatrisch verpleegkundige die vijf kinderen adopteerde uit weeshuizen. Hij doet mee aan ‘AGT’ omwille van een speciale reden. ‘Als je bezig bent met overleven, kan je niet dromen’, vertelt Michael. ‘Ik bied mijn kinderen een veilig nest waar ze eindelijk vrij zijn om te dromen. Door hier op te treden wil ik hen tonen dat als hun papa zijn droom kan waarmaken, zij dat ook kunnen en dat dat niks onmogelijk is.’

We willen jullie wel even waarschuwen: na het bekijken van onderstaand filmpje van Michaels auditie zal je het waarschijnlijk net als Simon niet droog kunnen houden. Held!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: