Home Lifestyle ZIEN: trapeze-act in ‘America’s Got Talent’ loopt helemaal fout af

ZIEN: trapeze-act in ‘America’s Got Talent’ loopt helemaal fout af

Niet voor gevoelige kijkers!

YOUTUBE

In ‘America’s Got Talent’ kan het niet gek genoeg zijn, dus besloot een koppel zijn al gevaarlijke trapeze-act nóg gewaagder te maken door de man een blinddoek te laten dragen. Helaas liep het optreden op het einde faliekant mis.

Een getrouwd koppel uit Utah in Amerika waagde zijn kans in de populaire talentenjacht ‘America’s Got Talent’. Hun talent is acrobatische trucjes uitoefenen aan een trapeze hoog in de lucht. Levensgevaarlijk, want één klein foutje resulteert in een metersdiepe val op de grond. Daarbij komt nog eens het feit dat de man zo goed als blind is aan één oog door een ziekte.

De juryleden keken de eerste minuten met veel bewondering toe hoe Mary en Tyce rond elkaar kronkelden op het dunne stokje, dat bovendien in brand stond. Ze stelden hun evenwicht en kracht serieus op de proef, wat resulteerde in een adembenemende routine.

Blinddoek

Toch wilde het duo zijn act nog een stapje verder nemen, de prijzenpot is per slot van rekening 1 miljoen (!) dollar. De man deed voor de grote finale een blinddoek om. Ja, je hoort het goed: hij en zijn vrouw bengelen zo’n 5 meter boven de grond, maar hij ziet geen steek!

Helaas voor het koppel ging die laatste sprong volledig mis. De benen van zijn vrouw glipten uit zijn handen waardoor ze met een harde klap op de grond viel. Dit alles voor de ogen van hun tweejarig zoontje Jaxx die in het publiek zat toe te kijken. De jury en het publiek waren in shock, maar gelukkig stond de vrouw al snel weer recht en was ze ok.

‘Dit doet niemand jullie na’

Er lag gelukkig een dikke veiligheidsmat onder de trapeze die haar val brak. Het koppel kreeg ondanks de flater toch een staande ovatie van de jury en een gigantisch groot applaus. Ze waren zichtbaar teleurgesteld dat hun optreden met een grote sisser afliep en vroegen de jury of ze de geblinddoekte sprong nog een keer mochten overdoen.

‘Dit is ‘America’s Got Talent’ en niet ‘America’s Got Perfection’. Wat jullie daar deden, dat doet niemand jullie na’, aldus de jury. Ook Simon Cowell was ondanks de blunder nog steeds onder de indruk van wat hij zag. ‘Er stond nog geen enkele zanger of zangeres in deze wedstrijd op het podium die perfect was, en dat wil niet zeggen dat ze niet geweldig zijn’, aldus Simon. ‘Het maakt ze menselijk. De gevolgen bij jullie act kunnen natuurlijk iets erger zijn, want je had je nek kunnen breken!’

Ondanks hun letterlijke uitschuiver, is het koppel dus wel door naar de volgende ronde en maken ze nog steeds kans op de grote prijzenpot. Mary en Tyce dromen ervan een eigen show in Las Vegas te hebben, zodat ze meer tijd kunnen doorbrengen met hun zoontje. Nu zijn ze altijd weg van huis waardoor ze hun kleine spruit enorm veel moeten missen. Wij duimen mee voor dit acrobatische duo!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: