https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ZIEN: bejaard koppel zet podium van ‘America’s Got Talent’ in vuur en...

ZIEN: bejaard koppel zet podium van ‘America’s Got Talent’ in vuur en vlam met sexy dansact

Ze namen 'Talk Dirty To Me' heel letterlijk...

YouTube

Celina (64) en Filiberto (70) deden heel wat monden openvallen tijdens hun auditie voor ‘America’s Got Talent’. Schuren, twerken, motorboating en spanken. Het passeerde allemaal de revue in hun sexy en tegelijkertijd ook hilarische dansact.

Heel wat jonge mensen vragen zich weleens af of hun grootouders nog actief zijn tussen de lakens. Wel, dit bejaard koppel neemt al die twijfels weg. Celina (64) en Filiberto (70) deden mee aan ‘America’s Got Talent’ met een dansact. Ze kozen geen brave tango of wals, maar een sexy routine op de tonen van ‘Talk Dirty to Me’ van Jason Derulo. En dirty was het zeker en vast.

De twee begonnen nochtans onschuldig met een kusje en een lieve knuffel, maar zodra de muziek startte, werden de dansmoves heel wat explicieter. Twerken, spanken, motorboating en schuren, de oudjes deden het allemaal, tot groot jolijt van het publiek.

50 Cent-videoclip

Het leek wel een bejaarde versie van een oude 50 Cent-videoclip. Jurylid Mel B kon het dan ook niet langer aanzien. Presentatrice Tyra Banks was wel onder de indruk. ‘Dat is het soort liefde dat ik zoek’, zei het voormalig topmodel na hun performance.

Ook de andere juryleden waren enthousiast over de performance. ‘Ik hou van optredens die mij verrassen, en dat hebben jullie sowieso gedaan’, lacht Simon Cowell. ‘Als ik jullie dochter was, zou ik me wel een beetje schamen.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: