Home Lifestyle Je kan zélf optreden in de finale van ‘Dancing with the Stars’

Je kan zélf optreden in de finale van ‘Dancing with the Stars’

Het enige wat je hoeft te doen, is een filmpje van jezelf posten waarin je de 'Bacardi Dance' doet.

9 BV’s strijden vanaf nu vrijdag om een plekje in de finale van ‘Dancing with the Stars’. Ook jij kan in die liveshow staan! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is een filmpje van jezelf posten waarin je de ‘Bacardi Dance’ doet.

Droom je ervan om mee te doen aan een populair televisieprogramma? Dit is je kans, want je kan zelf de show stelen in het nieuwe dansprogramma ‘Dancing with the Stars’ op VIER. In de grote finale is er naast voor de concurrerende BV’s namelijk ook plaats voor een surprise-act, en dat kan jij zijn!

Five minutes of fame

Het enige wat je hoeft te doen voor die five minutes of fame is een filmpje posten op je sociale media met de hashtag #DoWhatMovesYou waarin je de ‘Bacardi Dance’ doet, en die URL hier opsturen naar VIER. Frank en Laura, twee danspartners uit het programma, tonen je in de onderstaande video uit welke moves die choreografie bestaat.


Haal je beste pasjes boven op ‘Jump’ van Major Lazer en wie weet zien we jou dit najaar opduiken in tal van Vlaamse huiskamers. Je hoeft dit natuurlijk niet per se alleen te doen, want je mag maximaal vier vrienden uitnodigen om de pasjes samen met jou op een originele manier te brengen. Succes!

Lees ook: