Home Lifestyle VIDEO: dit is de jury van ‘Dancing with the Stars’

VIDEO: dit is de jury van ‘Dancing with the Stars’

We zien een aantal bekende gezichten.

Instagram @opvier

9 BV’s geven vanaf komende vrijdag het beste van zichzelf in ‘Dancing with the Stars’. VIER maakte nu bekend welke juryleden hun dansmoves zullen beoordelen.

De allereerste aflevering van het nieuwe dansprogramma ‘Dancing with the Stars’ op VIER komt steeds dichterbij. De negen kandidaten, onder wie Karen Damen en James Cooke, werden al bekendgemaakt, en we weten ook al dat Gert Verhulst en Jani Kazaltzis het geheel aan elkaar zullen praten.

Geen medelijden

De deelnemers voelen hun voeten en benen ondertussen waarschijnlijk al niet meer, want ze zijn al enkele weken enorm intensief aan het trainen. Toch zal de jury geen medelijden hebben met deze dansmaagden en zal die enkel oog hebben voor hun prestaties op de dansvloer. Die laatste krijgen we nu ook voor de eerste keer te zien in een filmpje waarbij Jani ons een rondleiding in de studio geeft.

Hij toont ons ook waar de jury zal zitten. ‘Hier worden de kandidaten na hun routine afgemaakt’, lacht Jani. De grote vraag is wie er in die stoelen zal plaatsnemen. De jury bestaat uit vier personen – twee mannen en twee vrouwen – en we zien toch een aantal heel bekende gezichten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ontzettend spannend

Zo zal Leah Thys, beter bekend als Marianne uit de populaire Eén-serie ‘Thuis’, haar eerlijke mening spuien. ‘Ik kan hard zijn, maar ook heel erg lief’, vertelt Leah. Ze verwacht veel van de oudste deelnemer Sien Eggers. ‘Ze gaat mij heel erg verrassen, want ze is een doorzetter. Ze gaat er iets van maken dat heel origineel is. Dat komt dik in orde.’

Een ander vertrouwd gezicht is Jan Kooijman. We kennen hem als jurylid uit dat andere immens populaire dansprogramma, ‘So You Think You Can Dance’. Hij is zelf een professioneel danser, dus hij zal ongetwijfeld zijn kennersoog gebruiken. ‘Er is niets zo moeilijk als iets nieuws aanleren als je iets anders al heel goed kan’, zegt hij. ‘De kandidaten hebben zich allemaal al bewezen op allerlei fronten. Je dan in het dansavontuur storten is ontzettend spannend.’

Hoge verwachtingen

Verder bestaat de jury uit de voor het grote publiek iets minder bekende Joanna Leunis en Michel Froget. ‘Ik hoop dat ik op een positieve manier constructieve kritiek kan geven’, zegt Joanna, die professioneel danseres en zelfs wereldkampioene latin is. ‘Mijn verwachtingen liggen heel erg hoog’, vertelt Michel. Hij werkt als choreograaf en is de vriend van Min Hee Bervoets.


Lees ook: