Home Lifestyle ‘Temptation’ Fabrizio heeft stress voor ‘Dancing with the Stars’

‘Temptation’ Fabrizio heeft stress voor ‘Dancing with the Stars’

Zijn powervoedsel: 'Twee cheeseburgers zonder augurken, en dan zes uur dansen.'

VIER

Dat ‘Temptation’ Fabrizio meer ervaring heeft met verleiden dan met dansen blijkt uit een filmpje van het nieuwe VIER-programma ‘Dancing with the Stars’. ‘Ik heb plankenkoorts’, aldus Fabrizio.

Het nieuwe programma ‘Dancing with the Stars’ is vanaf deze vrijdag te zien op VIER. De deelnemende BV’s zijn al wekenlang intensief aan het trainen om de jury én het publiek omver te blazen met hun zotte dansmoves. Ook Fabrizio Tzinaridis spendeerde al ettelijke uurtjes op de dansvloer. Naarmate de eerste show dichterbij komt, begint de spanning bij de verleider uit ‘Temptation Island’ te stijgen.

Intiem

Fabrizio is het ondertussen wel al gewend om op televisie te komen, maar het is de allereerste keer dat ie zal optreden voor een live publiek en dat bezorgt hem toch de nodige stress. ‘Ik heb plankenkoorts’, vertelt ie aan zijn danspartner. ‘Dit is niet evident. En dan zit er nog eens een publiek rond en je weet dat er duizenden mensen thuis naar je kijken. Ik begin toch wel te stressen.’

Gelukkig stelt Margot hem gerust en gaat de repetitie gewoon bikkelhard verder. We vangen in de video al een kleine glimp op van een van hun routines. Het ziet er strak, en vooral heel intiem uit. We weten niet of Fabrizio’s vriendin Pommeline het zo tof gaat vinden dat de choreografie wel héél close is.

Cheat meals

De tattoo artist mag dan wel trainen als een gek, zijn cheat meals van McDonald’s wil ie niet laten. ‘Het beste powervoedsel dat er is, zijn twee cheeseburgers zonder augurken’, lacht ie. ‘En dan zes uur dansen.’


Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.