Home celebs Nog een ‘Temptation’-trouw: Pommeline en Fabrizio zijn verloofd

Nog een ‘Temptation’-trouw: Pommeline en Fabrizio zijn verloofd

Enkele reizigers op de luchthaven van Charleroi mochten het aanzoek live aanschouwen.

Pommeline en Fabrizio
© Belga

Fabrizio vertelde een tijdje geleden in de boekjes dat het niet heel lang meer zou duren voor hij zijn Pommeline zou vragen z’n vrouw te worden. En het is gebeurd! De ‘Temptation Island’-verleider wachtte zijn Pom, die enkele dagen in het buitenland was, op de luchthaven op met een boeket bloemen, een ring en de vraag, en zij zei snikkend ‘ja’.

Verliefd en snel verloofd

‘Ik ben impulsief, dus een aanzoek kan er snel komen’, stond in augustus in een interview met Pommeline en Fabrizio in Story te lezen. Zij was dan ook al een hele tijd aan zijn hoofd aan het zeuren, gaf de blondine toe. Met een foto op de Instagrampagina van Pommeline en een filmpje op die van Fabrizio maakt het koppel bekend dat dat aanzoek er nu gekomen is.

‘Hij stal mijn hart, dus nu steel ik zijn achternaam!’, schrijft Pommeline bij een foto van het boeket en de ring die ze kreeg. Grappig weetje: dat is exact de quote die Rosanna, de helft van dat andere verloofde ‘Temptation’-koppel, gebruikte om haar verloving met Niels aan te kondigen. Oeps.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Groot gemis

Pommeline zat de afgelopen drie dagen in Valencia zonder haar vriend. ‘Wanneer drie dagen aanvoelen als drie weken, she’s a keeper’, schreef Fabrizio daarover op zijn Instagram Story. Het gemis bleek zo groot dat de Limburger naar de luchthaven van Charleroi trok met een ring om zijn vriendin van zo’n zeven maanden ten huwelijk te vragen. Dat ging gepaard met heel wat tranen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: