https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle De gracieuze Zeemeermin maakt vrijdag haar opwachting in ‘The Masked Singer’

De gracieuze Zeemeermin maakt vrijdag haar opwachting in ‘The Masked Singer’

‘Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor “The Masked Singer” kom ik met plezier boven water.’

zeemeermin the masked singer
© VTM

De eerste aflevering van ‘The Masked Singer’ was met 1.3 miljoen kijkers meteen een hit en voor wie in spanning zit te wachten op de volgende aflevering hebben we alvast goed nieuws. Komende vrijdag maakt de gracieuze Zeemeermin haar intrede in het programma en kunnen we weer naar hartenlust raden wie er onder deze én alle andere vermommingen zit.

Vond jij het ook zo leuk om te raden wie er schuilgaat achter de verschillende vermommingen? Haal je beste speurskills dan maar boven, want komende vrijdag maakt een nieuwe kandidate haar opwachting in het programma. In de tweede aflevering van ‘The Masked Singer‘ kan je namelijk raden wie er precies schuilgaat in het kostuum van de gracieuze Zeemeermin.

Gracieuze Zeemeermin

Enkele oplettende kijkers hadden wellicht al door dat er iets aan de hand was. Op sommige momenten liep het VTM-scherm ‘onder water’, wat een hint bleek te zijn naar de tweede show van het programma. En Zeemeermin heeft meteen ook een tip voor kijkend Vlaanderen. ‘Ik verschuil me al jaren diep in de zee, maar voor “The Masked Singer” kom ik met plezier boven water.’ We hebben dus te maken met iemand die de afgelopen tijd wellicht niet zo vaak in de spotlight stond. Kan jij niet wachten tot vrijdag en wil jij nu al beginnen raden? Dan kan je hieronder de eerste beelden van haar act bekijken.

Naast de Zeemeermin zien we ook alle andere kostuums – buiten Monster – weer terug in de tweede aflevering van ‘The Masked Singer’. Ook Aap, Duiveltje, Koningin, Libelle, Otter en Wolf laten hun stem opnieuw horen aan Vlaanderen. Benieuwd naar welk nummer zij uitgekozen hebben? Hieronder kan je alvast de nummerkeuzes van komende vrijdag terugvinden. Wij zijn alvast heel benieuwd naar het optreden van Duiker en van Libelle!

  • Aap: ‘Baby One More Time’ van Britney Spears
  • Duiker: ‘Treat You Better’ van Shawn Mendes
  • Duiveltje: ‘I’ll Be There For You’ van The Rembrandts
  • Koningin: ‘Don’t Stop Now’ van Dua Lipa
  • Libelle: ‘Instagram’ van Dimitri Vegas & Like Mike
  • Otter: ‘When Doves Cry’ van Prince
  • Wolf: ‘Use Somebody’ van Kings Of Leon
  • Zeemeermin: ‘A Million Dreams’ van P!nk

Vorige aflevering gemist? Dan kan je deze (her)bekijken op VTM Go.

Lees ook: