Home Lifestyle Food WEEKENDTIP: naar hartenlust proeven van de beste wereldkeuken op foodtruckfestival HAP

WEEKENDTIP: naar hartenlust proeven van de beste wereldkeuken op foodtruckfestival HAP

De komende weekends houdt HAP halt in Sint-Niklaas, Genk, Vilvoorde, Antwerpen en Mechelen.

© HAP - Food Truck Festival

Van pizza en poffertjes tot pokébowls en pisco sour: op HAP proef je van de crème de la crème van de wereldkeuken. Het beste nieuws: het foodtruckfestival toert deze zomer door heel Vlaanderen!

HAP serveert naar eigen zeggen het lekkerste eten in een gezellige setting, waarin muzikanten zorgen voor overheerlijk muzikaal genot.

Denk: gezellige zithoekjes, picknickdekentjes, sfeerverlichting, straattheater, kinderanimatie en een podium waarop de leukste bands het beste van zichzelf geven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Om over het eten nog maar te zwijgen! Griekse mezze, Mexicaanse nacho’s, Caribische cocktails en streetfood uit Thailand: dankzij HAP hoef je niet langer het vliegtuig op om te proeven van al het lekkers dat de wereldkeuken ons te bieden heeft.

HAP toert de hele zomer lang door Vlaanderen. Vandaag, morgen en zondag is Sint-Niklaas aan de beurt, meer bepaald het Romain De Vidtspark.

De komende weekends houdt HAP halt in Genk (17-19 mei), Vilvoorde (24-26 mei), Antwerpen (31 mei-2 juni) en Mechelen (8-10 juni). In juli en augustus kan je gaan smullen in onder meer Tienen, Middelkerke, Aalst en Hasselt.

Alle praktische info vind je op www.hapfestival.be.

Nog meer leuke dingen om dit weekend te doen: