Home Lifestyle Food WEEKENDTIP: beleef een culinair orgasme op Sushi Sunday

WEEKENDTIP: beleef een culinair orgasme op Sushi Sunday

Foodstands, foodtrucks, workshops en animatie allemaal in het teken van het lekkere Japanse rolletje.

© Shutterstock

Heaven is a place on earth en op zondag 25 november is dat ongetwijfeld in Flanders Expo in Gent. Daar vindt namelijk Sushi Sunday plaats: een event dat volledig draait rond ons lievelingseten.

Onze favoriete maaltijd is – naast frietjes van de frituur op vettige vrijdag, natuurlijk – sushi! De rolletjes rijst met tonijn of zalm, een vleugje sojasaus en een beetje wasabi doen ons letterlijk watertanden. Heb jij ook een grote voorliefde voor deze Japanse lekkernij? Ruil je Netflix & chill op zondag 25 november dan eens in voor een Sushi Sunday!

Buikje rond eten

Je wordt er ondergedompeld in de wereld van sushi en de Aziatische keuken. Er zijn verschillende foodstands en foodtrucks waar je je buikje gezellig rond kan eten, een bar met sake en Japanse biertjes, er zijn workshops zodat je het perfecte rolletje op je bord kan toveren en er is animatie voorzien.

The place to be voor sushilovers is Flanders Expo in Gent. Je moet er wel snel bij zijn, want de workshops zijn al uitverkocht. Het opeten van de sushi interesseert ons natuurlijk meer dan het zelf maken, dus haast je naar hun site en bestel je tickets. Je maag zal je eeuwig dankbaar zijn.

Een kaartje kost € 9,30 en je kan kiezen of je ‘s middags van 11u tot 16u of ‘s avonds van 17u tot 22u gaat. Sushi for lunch of diner dus. Alle info vind je op hun Facebookpagina. Smakelijk!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.