Home Lifestyle Food YUM: heerlijke sushi-cupcakes

YUM: heerlijke sushi-cupcakes

Maak deze guilty pleasure zelf.

Instagram @jaburritos

Sushilovers, vanaf nu kunnen jullie je favoriete food ook als dessert eten. Nee, geen zalmrolletjes met chocoladesaus, maar wel lekkere sushi-cupcakes! Mmm!

Voor wie eens wat variatie wil op de klassieke sushiboot met de alombekende visrolletjes, zijn er nu sushi-cupcakes. Het Mexicaanse restaurant Jaburritos in Las Vegas kwam op de proppen met deze nieuwe lekkernij. Het bevat alle lekkere ingrediënten van een normaal sushirolletje zoals rijst, wasabi, zalm of tonijn, maar dan verwerkt in een mooie cakeje.

DIY

Las Vegas is natuurlijk een beetje ver om te gaan lunchen, maar je hoeft heus geen vliegtuig te nemen om te proeven van deze lekkernij. Je kan namelijk zelf aan de slag gaan en jouw gasten de volgende keer omverblazen met dit originele dessert. Wat je zelf doet, doe je beter toch?

Versiering

De basis van de sushi-cupcake is een gebakken wontonschelp. Die vul je met een bolletje rijst en daarbovenop komen reepjes zalm, tonijn of andere vis. Als finishing touch versier je de cupcake met wasabi, guacamole, mayonaise of een schijfje komkommer. Aanvallen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.