Home Lifestyle Food Maak kennis met Onigirazu, de sushi-sandwich die je middagpauzes voorgoed verandert

Maak kennis met Onigirazu, de sushi-sandwich die je middagpauzes voorgoed verandert

Ideaal voor wie graag glutenvrij eet

Een boterham met kaas of een warme kom soep gaat al snel vervelen, dus waren wij op zoek naar inspiratie voor in onze lunchbox. Lang hebben we gelukkig niet moeten zoeken, want deze sushi-sandwiches oftewel Onigirazu hebben ons meteen overtuigd. YUM!

In Japan weten ze wel iets van koken. Hun Onigirazu aka sushi-sandwiches zijn namelijk hét ideale middagmaal. Ze passen perfect in je brooddoos en het is gewoon overheerlijk. Het gerechtje combineert het beste van de twee werelden: norivel en rijst van sushi én eender welke soort charcuterie. De combinaties zijn eindeloos, dus je kan naar hartenlust experimenteren. Eet je graag stukjes kip of verkies je toch gerookte zalm? Het kan allemaal.

Het gerecht is vooral populair in Japan, maar de trend is ondertussen ook al overgewaaid naar New York. Hopelijk is de wind sterk genoeg en kan je de lekkernij binnenkort ook bij ons terugvinden. Wij halen alvast onze beste kookskills boven en proberen het recept zelf een keertje uit. How hard can it be, toch?

Lunch 😊 #onigirazu #coffeejelly #bento

A post shared by Megan Ee (@meganee0715) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.