Home Lifestyle WEEKENDTIP: ga eens snuffelen bij Marché Congé, de hippe zomermarkt van Mechelen

WEEKENDTIP: ga eens snuffelen bij Marché Congé, de hippe zomermarkt van Mechelen

Kleding, juwelen en andere hebbedingetjes scoren met een verfrissend drankje in de hand.

Er is niets leuker dan op je gemak over een gezellig marktje rondlopen terwijl de zon ondergaat op de achtergrond. Heb jij niet meteen vakantie op de planning staan? Geen zorgen, want ook in eigen land zijn er heel wat leuke marktjes te vinden. Zo gaat dit weekend in Mechelen de eerste editie van Marché Congé door.

Heb je zondag nog geen plannen en heb je zin om enkele originele items op de kop te tikken? Zak dit weekend dan even af naar Mechelen. Op het Douaneplein vind je er dan namelijk Marché Congé, een nieuwe en hippe zomermarkt.

De toegang voor bezoekers is volledig gratis en je kan er van 14u tot 20u terecht. Wat je er allemaal op de kop tikt? Denk: kleding, juwelen, meubels en andere (handgemaakte) hebbedingetjes. Daarnaast kan je er ook op je gemak iets drinken of een heerlijk stukje worteltaart naar binnen werken. Klinkt niet slecht, toch?

Ben je dit weekend helaas niet meer vrij? Marché Congé vindt ook in augustus en september plaats. Naast zondag 7 juli kan je er dus ook op zondag 4 augustus en zondag 1 september rustig rondsnuffelen.

Onze andere hotspots in Mechelen:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.