Home Lifestyle Hotspots HOTSPOTS: 5 leuke ontbijtadresjes in Mechelen waar wij met plezier vroeg voor...

HOTSPOTS: 5 leuke ontbijtadresjes in Mechelen waar wij met plezier vroeg voor opstaan

We looooove breakfast.

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en dat nemen we bij Flair héél serieus. Ben jij dus nog op zoek naar een leuk ontbijtadresje in Mechelen? Zet dan alvast je wekker, want voor deze vijf plekjes kruip jij met veel plezier op tijd uit je bed.

1. Foom

Bij Foom ben je welkom voor ontbijt, lunch én voor een vieruurtje. Mijn persoonlijke favoriet? De American pancakes! Het bord zelf is trouwens bijna even mooi als de presentatie van het gerechtje. Samen met een luxechocolademelk was ik voldaan en gelukkig. Ook de lunchgerechten zagen er echt de moeite uit, maar dat kon mijn maag helaas niet meer aan.

Waar? Sint-Katelijnestraat 2, 2800 Mechelen

Meer info? www.foom.be

2. Sister Bean

Zelf kom ik er graag voor de uitgebreide keuze aan warme chocolademelk, maar bij Sister Beans kan je ook heerlijk ontbijt. Je kan het bescheiden houden en kiezen voor een chocoladebroodje om een zachtgekookt eitje, maar je kan ook (je gaat niet elke dag ontbijten, toch?) all the way gaan. Voor wie het iets meer mag zijn, kan kiezen uit wentelteefjes, pancakes of een wafel met appel-rabarbercompote. Hier kom je sowieso nog eens terug!

Waar? Vismarkt 26, 2800 Mechelen

Meer info? www.sisterbean.be

3. Noen

View this post on Instagram

Havermout met blauwe bes, kokos en cashews.

A post shared by Noen (@denoen) on

Gelegen in een zijstraatje van de Bruul is het ideaal gelegen om krachten op te doen voor je shopsessie. Je kan er ontbijten met een versgemaakt eitje, wat yoghurt met granola of met een kommetje fruit. Probeer er ook zeker eens de kip curry, want die smaakt er echt hemels.

Waar? Leermarkt 24, 2800 Mechelen

Meer info? www.denoen.com

4. Beans

View this post on Instagram

Zaterdag brunchdag 🙏🏻 #beansmechelen #2800love

A post shared by Beans (@beansmechelen) on

Liever iets gezonder? Dan ben je bij Beans aan het juiste adres. Zo serveren ze er boekweitwafels, overnight oats en bananenbrood met ricotta en granaatappelpitjes. Verder kan je er natuurlijk ook voor een klassiek ontbijtje terecht. Denk: yoghurt, croissants en vers fruit.

Waar? IJzerenleen 37, 2800 Mechelen

Meer info? www.beansbar.be

5. Le Pain Quotidien

Voor een klassiek ontbijt of brunch moet je bij Le Pain Quotidien zijn. Hier kan je uitgebreid ontbijten met brood, een eitje naar keuze en charcuterie. Probeer er zeker eens de Granola Parfait met vers fruit, want die is er echt heerlijk.

Waar? IJzerenleen 35, 2800 Mechelen

Meer info? lepainquotidien.be

Ook deze hotspots zijn de moeite waard om eens te bezoeken:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.