Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Sandie Stroobants

HOTSPOTS: dit zijn 6 van de leukste ontbijtadresjes in Mechelen

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en dat nemen we bij Flair héél serieus. Ben jij dus nog op zoek naar een leuk ontbijtadresje in Mechelen? Zet dan alvast je wekker, want voor deze zes plekjes kruip jij met veel plezier op tijd uit je bed.

1. Foom


Bij Foom ben je welkom voor ontbijt, lunch én voor een vieruurtje. Mijn persoonlijke favoriet? De American pancakes! Het bord zelf is trouwens bijna even mooi als de presentatie van het gerechtje. Samen met een luxechocolademelk was ik voldaan en gelukkig. Ook de lunchgerechten zagen er echt de moeite uit, maar dat kon mijn maag helaas niet meer aan.

Waar? Sint-Katelijnestraat 2, 2800 Mechelen

Meer info? www.foom.be

2. Sister Bean


Zelf kom ik er graag voor de uitgebreide keuze aan warme chocolademelk, maar bij Sister Beans kan je ook heerlijk ontbijt. Je kan het bescheiden houden en kiezen voor een chocoladebroodje om een zachtgekookt eitje, maar je kan ook (je gaat niet elke dag ontbijten, toch?) all the way gaan. Voor wie het iets meer mag zijn, kan kiezen uit wentelteefjes, pancakes of een wafel met appel-rabarbercompote. Hier kom je sowieso nog eens terug!

Waar? Vismarkt 26, 2800 Mechelen

Meer info? www.sisterbean.be

3. Noen


Gelegen in een zijstraatje van de Bruul is het ideaal gelegen om krachten op te doen voor je shopsessie. Je kan er ontbijten met een versgemaakt eitje, wat yoghurt met granola of met een kommetje fruit. Probeer er ook zeker eens de kip curry, want die smaakt er echt hemels.

Waar? Leermarkt 24, 2800 Mechelen

Meer info? www.denoen.com

4. Beans


Liever iets gezonder? Dan ben je bij Beans aan het juiste adres. Zo serveren ze er boekweitwafels, overnight oats en bananenbrood met ricotta en granaatappelpitjes. Verder kan je er natuurlijk ook voor een klassiek ontbijtje terecht. Denk: yoghurt, croissants en vers fruit.

Waar? IJzerenleen 37, 2800 Mechelen

Meer info? www.beansbar.be

5. Le Pain Quotidien


Voor een klassiek ontbijt of brunch moet je bij Le Pain Quotidien zijn. Hier kan je uitgebreid ontbijten met brood, een eitje naar keuze en charcuterie. Probeer er zeker eens de Granola Parfait met vers fruit, want die is er echt heerlijk.

Waar? IJzerenleen 35, 2800 Mechelen

Meer info? lepainquotidien.be

6. The Kind Coconut


Ben jij verslaafd aan bowls in alle vormen en maten? Dan moet je The Kind Coconut in de Geitestraat eens proberen. Op de menukaart staan namelijk smoothie bowls, acai bowls én poké bowls. Je kan er dus niet alleen ontbijten, maar ook lunchen. Al schuiven wij er het liefst aan voor het ontbijt voor de smoothie bowl met snickers!

Waar? Geitestraat 23, 2800 Mechelen

Meer info? thekindcoconutbe

Ook deze hotspots zijn de moeite waard om eens te bezoeken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '