Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Chef online Robine waande zich in Tel Aviv tijdens een uitgebreid ontbijt bij Boker Tov op het Antwerpse Zuid

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Deze week vind je bij je favo magazine een pocket waar je alleen maar gelukkig van kan worden, want dankzij onze actie geniet jij van een ontbijt mét bubbels voor amper € 15 per persoon. Chef online Robine ging met haar lief op pad om het luxeontbijt uit te testen bij Boker Tov op het Antwerpse Zuid.

Wie mij kent, weet dat ik van een uitgebreid ontbijtje of een lekkere brunch hou. Als er dan ook nog een glaasje cava bij komt kijken – cavabrunch is een begrip in mijn vriendinnengroep – ben ik helemaal verkocht! Boker Tov serveert all day breakfast én dankzij Flair krijg je er ook nog eens een glaasje bubbels bij voor een prikje. Ik ben nu al verkocht!

Boker Tov

Boker Tov is een Israëlisch restaurant dat een stukje Tel Aviv naar Antwerpen brengt. Het restaurantconcept telt drie vestigingen in Antwerpen, waarvan eentje op het Antwerpse Zuid. Na een ontspannen fietstochtje arriveren we bij Boker Tov. Het zonnetje schijnt en we krijgen meteen een prachtig plekje op het gezellige terras voor het pand. We hebben een waanzinnig zicht op de bruisende buurt én op het recent heropende Koninklijke Museum van Schone Kunsten.

Boker Tov

We krijgen een prachtig coupeje bubbels voor onze neus en klinken op de zonnige zondag. Wat later zet de goedlachse Tom Sas, een van de eigenaars, het Flairontbijt voor onze neus. De smeuïgste hummus die we ooit proefden, topt hij aan tafel af met een overheerlijke olijfolie. Het snufje chili maakt de hummus lekker pittig. Een fris slaatje met groentjes en feta geeft onze bordjes kleur. We krijgen ook een lekkere dressing met tahin, een dadelpasta en een confituurtje met sinaasappel en kardemom. We dopen onze zalig zachte pitabroodjes in de spiegeleitjes met za’atar en verse kruiden. En dan vergeet ik bijna de kraakverse croissants nog te vermelden! Ook al aten we ruim voldoende, die kunnen we onmogelijk laten liggen.

Boker Tov

We bestellen achteraf nog een cappuccinootje bij en genieten nog wat na in het zonnetje. Ik stuur meteen een berichtje en enkele foto’s naar mijn vriendinnen: ‘Dit móéten jullie binnenkort komen doen! Een uitgebreid, overheerlijk ontbijt mét bubbels voor maar 15 euro per persoon.’ Mijn brave vriendinnen beloven me plechtig dat ze allemaal een Flair in huis zullen halen en ook een plekje op het zonnige terras hopen te bemachtigen binnenkort. Nu jij nog!

Wil jij zelf zo’n stevig ontbijtje mét bubbels verorberen bij Boker Tov in Antwerpen? Ga dan snel naar de (kranten)winkel en haal je Flair met onze pocket in huis!

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '