Home Lifestyle Film IEEEEEEP: de ‘W817’-film komt er (en je kan nog steeds filmtickets bestellen)

IEEEEEEP: de ‘W817’-film komt er (en je kan nog steeds filmtickets bestellen)

© VRT

Het is hen gelukt! De cast van het legendarische Ketnet-programma haalde het voor elkaar om op amper een maand tijd 50.000 trouwe fans te overhalen om een ticketje te kopen voor hun film ‘8eraf!’. En dat betekent dat de film ook effectief in de bioscoop gedraaid zal worden.

Vorige maand kregen we fantastisch nieuws, want Akke, Steve, Jasmijn, Carlo, Birgit, Tom en Zoë lieten tijdens de ochtendshow van Peter Van de Veire op MNM weten dat er een ‘W817’-film in de maak is. Ze vertelden toen dat de film zo goed als klaar was, máár dat er eerst 50.000 filmtickets verkocht moesten worden alvorens ‘8eraf!’ in de bioscoopzalen gedraaid zou worden. De opbrengsten van die voorverkoop maken de financiering van de film rond.

49.000 tickets

En in dat opzet zijn ze nu geslaagd, of toch zo goed als. Govert ‘Steve’ Deploige belde deze ochtend met Peter Van de Veire om het nieuws aan te kondigen en liet weten dat er intussen 49.000 tickets de deur uit zijn. Dat betekent dat er nog steeds 1000 fans de kans krijgen om de film te zien, want ‘8eraf!’ zal enkel en alleen gedraaid worden voor wie een van de 50.000 tickets kon bemachtigen. De film zal te zien zijn in de bioscoopzalen van Kinepolis én er zullen leuke extra’s voorzien worden, waaronder de aanwezigheid van enkele castleden.

Waar ‘8eraf!’ precies over zal gaan? In de film krijgen we te zien hoe de vrienden elkaar na hun studies uit het oog zijn verloren, maar op een dag een geheimzinnige boodschap van de knotsgekke Carlo ontvangen. Hij nodigt al zijn oude kotgenoten uit op zijn huwelijksfeest. Tijdens een weekendje weg ontdekken Steve, Birgit, Zoë, Tom en Jasmijn dat er in al die jaren veel en tegelijkertijd weinig veranderd is, maar er ontbreekt iemand: Akke. Wat Carlo precies in zijn schild voert en wat er met Akke gebeurd is, zullen we pas in de cinemazaal ontdekken.

Toch nog niet helemaal overtuigd? Het is de originele cast van de reeks die we in de film aan het werk zullen zien. Jenne Decleir (Carlo), Govert Deploige (Steve), Kadèr Gürbüz (Birgit), Britt Van Der Borght (Zoë), Danny Timmermans (Tom), Aron Wade (Akke), Machteld Timmermans (Ellen) en Aagje Dom (Jasmijn) spelen allemaal in ‘8eraf!’. Feestje feesten, dus!

Wie nog geen ticket heeft, kan dat hier bestellen. De prijs bedraagt € 15.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.