Home Lifestyle Film BEND & SNAP: er komt een Vlaamse musicalversie van ‘Legally Blonde’

BEND & SNAP: er komt een Vlaamse musicalversie van ‘Legally Blonde’

De komedie is dit najaar te zien in het Zuiderpershuis in Antwerpen.

legally blonde
© 2001 Metro-Goldwyn-Mayer Studios Inc & BSO-producties

‘Legally Blonde’ krijgt niet alleen een derde film, er komt nu ook een Vlaamse musicalversie van de ultieme chick flick. Deze komedie zal vanaf september in Antwerpen spelen.

Dé ultieme chick flick blijft toch ‘Legally Blonde’ met de zalige Reese Witherspoon die de juridische wereld op zijn kop zet in haar roze mantelpakje. Goed nieuws voor alle fans, want de film krijgt niet alleen een derde deel, maar ook een Vlaamse versie! Elle Woods – een van de bekendste blondines ter wereld –  komt namelijk naar Antwerpen, want BSO-Producties giet de blockbuster nu in een musical.

Live-orkest

Het verhaal blijft hetzelfde: het vriendje van Elle beëindigt hun relatie omdat hij rechten gaat studeren en denkt dat zij niet intelligent genoeg is om in die nieuwe levensstijl te passen. Elle laat zich uiteraard niet zomaar doen en besluit om ook advocate te worden. Ze blijft haar heerlijke spontane en kleurrijke zelf, en moet zich daardoor elke dag opnieuw bewijzen.

Ianthe Tavernier kruipt in de huid van de Vlaamse Elle en naast haar op de planken staan onder anderen Karel Deruwe, Anne Mie Gils en Line Ellegiers. De voltallige cast bestaat uit maar liefst 30 spelers en regisseur Manu Jacobs zorgde ook voor een live-orkest om de catchy liedjes goed tot hun recht te laten komen. De musical speelt vanaf 26 september tot en met 11 oktober in het Zuiderpershuis in Antwerpen. Benieuwd naar de Vlaamse interpretatie van deze bekende film? Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 25,50 euro en kan je online bestellen op de website van BSO-producties.

Lees ook: