Home Lifestyle Opnieuw verlengingen voor spektakelmusical ‘Daens’ na 100.000 verkochte tickets

Opnieuw verlengingen voor spektakelmusical ‘Daens’ na 100.000 verkochte tickets

Momenteel zijn er al shows ingepland tot oktober 2020.

Daens
© Studio 100

Eind juni kondigde Gert Verhulst aan dat er extra shows voor de spektakelmusical ‘Daens’ ingelast zouden worden. Toen stond de teller al op 70.000 verkochte tickets en dat aantal is ondertussen nog serieus gestegen. Ondertussen zijn er meer dan 100.000 kaartjes de deur uit en daarom kondigen ze bij Studio 100 opnieuw verlengingen aan.

De spektakelmusical ‘Daens’ gaat pas in februari volgend jaar van start, maar de ticketverkoop is nu al een groot succes. Gisteren hebben ze namelijk bij Studio 100 bekendgemaakt dat er al 100.000 tickets verkocht zijn. Daarom kondigen ze nu, 5 maanden voor de première, opnieuw verlengingen aan.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wie nog geen kaarten gekocht heeft, krijgt dus nog een extra kans. Je kan voorlopig tot en met 11 oktober naar de musical gaan kijken in het Pop-Up Theater in Puurs. Hoogstwaarschijnlijk zullen er in de toekomst nog extra shows worden aangekondigd, zeker nadat de première heeft plaatsgevonden.

Lees ook: