Home Lifestyle ZIEN: Studio 100 lost eerste beelden van de musical ‘Daens’

ZIEN: Studio 100 lost eerste beelden van de musical ‘Daens’

Heb jij je tickets al?

daens
Studio 100

Ben jij al naar ’40-45′ gaan kijken en ben je nu ook benieuwd naar de musical ‘Daens‘? Dan heb je geluk, want bij Studio 100 geven ze fans van het gebeuren alvast een eerste blik op hoe de show er precies zal uitzien. Vandaag gooiden ze namelijk de eerste beelden van de spektakelmusical online.

Binnenkort wisselen de musicals ‘Daens‘ en ’40-45’ elkaar af in het Pop-Up Theater in Puurs. Voor de spektakelmusical ‘Daens’, die in 2008 al een keertje werd opgevoerd, zijn er bovendien al meer dan 40.000 tickets de deur uit. Twijfel je of die voorstelling wel iets voor jou is? Kijk dan snel naar onderstaande trailer, die Studio 100 vandaag heeft vrijgegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In het filmpje kan je alvast een paar bekende gezichten herkennen. Jelle Cleymans kruipt in de huid van Jan De Meeter. Free Souffriau zal Nette spelen, de jonge vrouw op wie De Meeter verliefd wordt. Leuk detail: neide acteurs speelden elf jaar geleden exact dezelfde rol. Verder zullen ook Peter Van de Velde, Jo De Meyere, Jan Schepens, Peter Thyssen en Manou Kersting te zien zijn in de spektakelmusical.

Meer musicalnieuws: